FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, 4 SEPTEMBRIE, 21:45, TVR1, GSP.RO

Lukacs Bole mizează pe o victorie la limită a Ungariei: "Gol Dzsudzsak din lovitură liberă"

Articol de - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 00:00

Jucătorul de 25 de ani crede că Ungaria se bazează pe experienţa veteranilor, iar la capitolul slăbiciuni nominalizează recenta schimbare a staff-ului tehnic.

Titular în ofensiva lui CSMS Iaşi, Lukacs Bole e deja conectat la tensiunea meciului de la Budapesta: "Mai discut cu colegii despre şanse, facem pronosticuri şi am stabilit să urmărim meciul împreună la televizor. O să văd întîlnirea cu o parte dintre coechipieri români şi sper ca Ungaria să obţină trei puncte".

Atacantul maghiar vorbeşte apoi despre punctul forte al trupei din ţara vecină: "Sînt mulţi jucători cu experienţă, ceea ce poate compensa cumva din perioada nefericită pe care o traversează unii la cluburi, unde sînt rezerve sau nu prind nici măcar lotul".

"Moment prielnic pentru calificare"

Iar la polul opus pune degetul pe rană: "Schimbarea recentă de antrenor creează dificultăţi. Echipa nu e încă obişnuită cu stilul selecţionerului, nu există încă o simbioză între staff şi fotbalişti".

Bole crede într-o victorie la limită a Ungariei şi-şi pune speranţele în vedeta Dzsudzsak: "Va înscrie dintr-o lovitură liberă şi va aduce victoria. La Budapesta, lumea aşteaptă de zeci de ani o calificare la turneul final, iar momentul acesta e unul prielnic pentru o performanţă de marcă. Stadionul va fi arhiplin, sper să nu existe însă incidente între suporteri. Ar fi păcat!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 Septembrie 2015, 09:32

...da ,da ...ne bate hungaria cu 4-0 ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează