FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAŢIONALA

“Maimuţe!”

Articol de - Publicat marti, 24 iunie 2008 00:00

Dragomir i-a atacat dur pe Lupescu şi Prunea, care-l acuzaseră că este cancerul fotbalului românesc.

Preşedintele Ligii Pro­fe­sio­niste, Dumitru Dragomir (foto), a contraatacat după acuzele venite din partea direc­to­rului general al FRF, Ionuţ Lupescu, şi ale directorului de relaţii in­ter­naţionale, Florin Prunea. În direct, la Total Sport FM, Dragomir le-a răs­puns celor doi:

Lupescu şi Prunea au venit la Ligă şi mi-au propus să-l curăţăm pe Mircea Sandu! Dacă au văzut că nu mă conving, s-au dus la Federaţie şi au căzut la pace. Prin şantaj au ajuns să lucreze la FRF! Păi, ei strigau pe la porţi: “Hoţul Mircea Sandu, afară!”

Pentru postul de director general al FRF trebuia organizat concurs! Eu l-am propus pe Gică Popescu, dar Mircea Sandu a avut nevoie de sindicat la alegeri! A dat “naţionala” pe mîna unor infantili!

Ce au făcut ei să ia prime la fel ca jucătorii? Cer să se facă audit! Eu am dat bani la FRF, 40.000-50.000 €, ei doar au luat!

Lupescu e un salariat, a ajuns a­bu­­ziv în funcţie! A ajuns nevas­tă-sa să comande, iar doi mame­luci, Lupescu şi Prunea, să execute!

Prunea nu are minte în cap, el are alt cap! E un oligofren, nu ştie să lege două cuvinte! A venit la FRF prin şantaj, e o maimuţă cu briciul în mînă!

Voi sesiza comisiile doar după ce voi discuta cu Mircea Sandu! Numai eu şi preşedintele FRF avem imunitate! El şi-a făcut pe deplin datoria! Nu fac echipă cu maimuţele, eu sînt cu Mircea Sandu, Kassai, Pantea!

S-a făcut mare greşeală că Gică Popescu nu a ajuns la FRF! Eu îi cedez postul meu de prim-­vi­ce­pre­şedinte la FRF!

Dacă arbitrii apar cazaţi la hote­luri de cinci stele, dar ei stau la două sau trei stele, unde se duc restul banilor şi cine interme­di­ază aceste lucruri?

Am plecat din Elveţia pentru că erau femei în hotel şi nu numai soţii! Era organizare de Divizia C!
O să spun tot ce ştiu că s-a întîmplat şi la meciurile cu Germania, Belarus şi Israel!

Lupescu nu a renunţat la delegările de arbitri pentru că are interese!

Prunea: “Mitică în negura celulei”
Florin Prunea a reacţionat dur după atacurile lui Dra­go­mir: “Viitorul lui Mitică e în ne­gura celulei! E singurul preşedinte de Ligă din lume agra­mat, analfa­bet şi pe ca­re-l dor mîi­ni­le dacă-l pui să vor­bească en­gle­za. E tot ce a scos Re­voluţia mai urît la suprafaţă: mi­ze­­rie, minciună, şan­­taj, fraudarea cluburilor din ba­nii de pe drepturile TV”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
 •  25 Iunie 2008, 05:59

nici cu mitica dar nici cu lupescu si prunea bai oralistilor santeti gay fotbalului romanesc

 •  24 Iunie 2008, 19:45

Dragomir este la fel devinovat ca sandu,lupescu prunea de starea jalnica in care a ajuns fotbalul, dar, acum are perfecta dreptate, cei doi sunt niste maimute, numai ca, tebuia sa adauge ca, el este urangutanul.Lupescu si Prunea sunt pericolul cel mare pentru integritatea fotbalului, pentru ca, in vreme ce de Mitica scapam(scuzati cinismul)pe cale naturala in cativa ani, de cei doi, datorita varstei, raul pe care il vor face fotbalului, daca raman in fuctii este incomensurabil.Deci demisia!,

 •  24 Iunie 2008, 17:46

Are dreptate Mitica, omu' a venit cu argumente clare despre ciordelile celor doi iar ei au venit numai cu insulte de 2 bani. Mitica e seful ligii n-are treaba cu comunicarea la nivel european si chiar daca ar avea nu e nici o rusine sa ai translator... la faza asta are dreptate!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează