FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL 1-1

Marcel Pușcaș nu are milă de națională: „Dacă ne dădeau 4 sau 5 goluri nu se supăra nimeni. E de rău!”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2023 16:57 / Actualizat duminica, 10 septembrie 2023 18:34

Marcel Pușcaș a analizat prestația României din meciul cu Israel (1-1), din preliminariile EURO 2024.

  • România continuă parcursul din preliminariile Euro 2024. Jucăm marți, 12 septembrie, de la 21:45, cu Kosovo (Antena 1)
  • Celelalte rezultate de sâmbătă din grupa României: Kosovo - Elveția 2-2 și Andorra - Belarus 0-0

Fostul mare fotbalist s-a declarat nemulțumit de prestația elevilor lui Edi Iordănescu și crede că pasul greșit făcut cu Israel va afecta și jocul „tricolorilor” în meciul următor, contra naționalei din Kosovo.

Mesaj vehement după prestația României: „Ne-am făcut de rușine! Am fost mielușei. Nu ne vom califica la EURO!”
ROMÂNIA - ISRAEL 1-1
Mesaj vehement după prestația României: „Ne-am făcut de rușine! Am fost mielușei. Nu ne vom califica la EURO!”

Concluziile lui Marcel Pușcaș după România - Israel

„Eu nu mă aștept la prea multe. Până acum nu s-a întâmplat nimic. Am jucat cum am am jucat, am luat niște puncte fără să avem meciuri frumose, în care să încântăm lumea.

Aseară, ne-au surclasat! Am văzut tehnică în regim de viteză... Ne-au depășit complet. Nu am avut nicio șansă. Dacă ne dădeau patru sau cinci goluri nu se supăra nimeni. E de rău! Nu te mai poți uita! Vreau să zic ceva bun, dar nu am ce.

Ce tactică am avut noi? Nu am văzut nimic. Nu am înțeles nimic. Am jucat cu pase lungi... Joci acasă, cu 50.000 de fani, și trebuie să combini să finalizezi. Dar nu avem jucători de calitate. Ce joacă băieții ăștia nu are nicio legătură cu fotbalul modern. E o păcăleală! Înțeleg că Edi apără jucătorii... Când jucăm și noi bine? Când dăm și noi un gol?

Suntem pe locul 2, dar vine Kosovo. E presiunea atât de mare acum... Vine Kosovo, iar morcovul e și mai mare la fundul jucătorilor. Va fi presiunea și mai mare. Nu știu dacă pot juca sub presiune imensă”, a spus Marcel Pușcaș în emisiunea „DigiSport Special”.

Noi suntem învățați să-i umflăm pe jucători. Ei se chinuie. Nu poți să le spui că nu vor, dar nu pot mai mult. Poți să-i lauzi, poți să-i cerți, ei tot la fel joacă. Se fac greșeli. Generațiile sunt slabe pentru că nu se lucrează la juniori cu ei. Pușcaș era să spargă nocturna.

- Marcel Pușcaș

Clasamentul live din grupa României

VIDEO Naționala lui Edi Iordănescu, făcută praf la GSP Live după remiza 1-1 cu Israel: „Jalnic, jenant, dezastru! Nu înțeleg de ce au făcut asta!”

Citește și: 

Marius Șumudică a vrut să transfere de la FCSB! De ce Gigi Becali nu a fost de acord cu oferta turcilor

Remus Răureanu, editorial anticurent. Îi apără pe „tricolori” și-i critică pe foștii mari fotbaliști ai României: „Niciunul nu are vreo idee despre cum ar trebui să procedăm”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
Mondo
Mondo  •  10 Septembrie 2023, 20:41

Nu avem jucatori in primul rind pentru ca nu avem antrenori la nici un nivel. Antrenorii nostri in marea majoritate sint niste g0lani needucati care nu stiu cum sa triseze mai mult. Si la Liga 1, chiar daca se cere scoala si diploma, ei nu stiu cum sa gaseasca scapari sa antreneze fara calificarea necesara.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează