FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Marius Șumudică, avertisment înainte de Belarus - România: „De multe ori, forța grupului bate orice individualitate” + Spune că trebuie să ne calificăm: „S-au aliniat planetele”

Antrenorul celor de la Gaziantep, Marius Șumudică (52 de ani), a analizat partida naționalei României cu Belarus, din preliminariile EURO 2024. 
Foto: Facebook @ Gaziantep FK
Antrenorul celor de la Gaziantep, Marius Șumudică (52 de ani), a analizat partida naționalei României cu Belarus, din preliminariile EURO 2024. Foto: Facebook @ Gaziantep FK

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 21:07 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 21:34

Antrenorul celor de la Gaziantep, Marius Șumudică (52 de ani), a analizat partida naționalei României cu Belarus, din preliminariile EURO 2024. 

  • Belarus - România e programat pe 12 octombrie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Antena 1
  • Reporterul Vlad Nedelea și operatorul video Iosif Popescu sunt la Budapesta și transmit toate informațiile relevante înainte, în timpul și după meciul dintre Belarus și România

Naționala României întâlnește joi, la Budapesta, Belarusul, într-o partidă din runda cu numărul 7 al preliminariilor Campionatului European din Germania, din 2024. 

Edi Iordănescu lămurește „subiectul Boloca”: „Am discutat cu el. Mi-a spus că asta e tot ce își dorește”
CONVOCARE
Edi Iordănescu lămurește „subiectul Boloca”: „Am discutat cu el. Mi-a spus că asta e tot ce își dorește”

Marius Șumudică, antrenorul formației turce Gaziantep, este de părere că jucătorii naționalei lui Edi Iordănescu (45 de ani) au o calitate individuală mai bună decât fotbaliștii bieloruși, dar atenționează că, de foarte multe ori, forța grupului bate valoarea individuală. 

Marius Șumudică, înainte de Belarus - România: „Din punctul de vedere individual, eu cred că suntem superiori”

„Belarus e o echipă care arată oarecum o forță a grupului. De multe ori, forța grupului bate orice individualitate. Din punctul de vedere individual, eu cred că suntem superiori. 

Dacă vom arăta ca un grup nu cred că vom avea probleme. Cred că s-au cam aliniat planetele. Nu îmi place să spun acest lucru, că am mai zis asta că se aliniază și merg la Rapid, dar n-am mers. 

Având în vedere ce se întâmplă, din păcate, în Israel, cred că avem o șansă mare de tot să ne calificăm. Dacă câștigăm mâine (n.r. - joi) cu Belarus, și după cu Andorra (n.r. - duminică), cred că suntem calificați în proporție de 90%, având în vedere și că Israelul va fi nevoită să joace în decurs de 7 zile 3 jocuri. 

Au pierdut și acea extremă stângă, Solomon (n.r. - Manor, fotbalistul lui Tottenham), cel mai bun jucător al lor, care putea să facă diferența. Dacă batem mâine Belarusul, Elveția va fi sub presiune. Am trece pe prima pozție. 

Avem o șansă mare, unică, și trebuie să profităm de ea. Eu sunt convins că Edi știe să îi facă să dea totul. Nu avem spectatori în tribune, e mai puțină presiune. 

Toate atuurile sunt de partea noastră. Dacă mâine (n.r. - joi) nu câștigăm, lucrurile se complică”, a declarat Marius Șumudică, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Citește și: 

Conferință de presă Edi Iordănescu și Horațiu Moldovan înainte de Belarus - România: „Catastrofal, lipsă de respect!”

Edi Iordănescu a vorbit despre amânarea meciului Israel - Elveția: „Îmi doresc să fie liniște și pace în lume, dar vreau să se respecte și principiul egalității”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează