FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL CU UZBEKISTAN

Messi, WHO? Ne măsurăm forţele cu Mustafoev şi Musaev :D

Tricolorii au ratat şansa de a înfrunta Argentina. Dar vor întîlni Uzbekistan pe 10 august
Tricolorii au ratat şansa de a înfrunta Argentina. Dar vor întîlni Uzbekistan pe 10 august

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 30 iulie 2011 15:48

Jucătorii naţionalei României nu vor mai da piept cu Messi, Tevez sau Zanetti pe National Arena, dar vor avea ocazia "să se bată" pe 10 august cu fotbaliştii naţionalei Uzbekistanului. Oficialii FRF au hotărît să aplice un plan de criză după experienţa neplăcută cu Argentina: amical cu Uzbekistan în Austria.

Povestea amicalului cu Argentina s-a încheiat definitiv, aşa că inaugurarea National Arena se amînă pentru meciul cu Franţa din preliminariile Euro 2012, programat pe 6 septembrie.

E oficial: Argentina NU vine la Bucureşti

"Tricolorii" se reunesc luni, la ora 12:00, la Mogoşoaia. În cantonament se vor prezenta 22 de jucători din campionatul intern, urmînd ca 10 dintre aceştia să fie înlocuiţi pe 8 august de cei 10 stranieri convocaţi.

Pînă la meciul cu Franţa, experienţa fotbaliştilor lui Victor Piţurcă se va rezuma la o confruntare în Austria cu naţionala Uzbekistanului.

În condiţiile în care nici un jucător uzbec nu va refuza un meci contra României, iată cum va putea arăta lotul naţionalei cu care Mutu& comp. se vor "lovi" pe 10 august:

Portari: Temur Juraev (Pakhtakor Tashkent), Ignatiy Nesterov (Bunyodkor), Sanjar Kuvvatov (Mash'al Mubarek)

Fundaşi: Shavkat Mullajanov (Al-Ahly), Vitaliy Denisov (Dnepr Dnepropetrovsk), Islom Tukhtakhodjaev (Neftchi Farg'ona), Victor Karpenko (Bunyodkor), Akbar Ismatullaev (Pakhtakor Tashkent), Salim Mustafoev (Samarqand-Dinamo)

Mijlocaşi: Fozil Musaev (Mash'al Mubarek), Javlon Ibrokhimov (Bunyodkor), Azizbek Haydarov (Al-Shabab Al-Arabi), Server Djeparov (captain) (Al-Shabab Riyadh), Lutfulla Turaev (Nasaf Qarshi), Stanislav Andreev  (Pakhtakor Tashkent), Timur Kapadze (Incheon United), Jasur Khasanov (Bunyodkor)

Atacanţi: Aleksandr Shadrin (Navbahor Namangan), Ulugbek Bakaev (Zhetysu), Bahodir Nasimov (Azerbaijan Neftchi Baku), Aleksandr Geynrikh (Suwon Bluewings), Marat Bikmaev (Alania Vladikavkaz)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (30)
adyreddog
adyreddog  •  30 Iulie 2011, 21:27

Banii inapoi pe bilete!!!!!

pedrogar
pedrogar  •  30 Iulie 2011, 19:15

Multumim FRF ca va ganditi la noi suporterii. Sa ne traiesti Sndule... ca morcovul, in pamant.

claudiano
claudiano  •  30 Iulie 2011, 18:49

meciul trebuie disputat la bucuresti pe national arena nu in austria pt ca am platit biletele si nu conta cu cn jucam asa ca faceti bn si acest meci sa se dispute pe noul stadion cretinilor de la frf..jos sandu dragomir si toata mafia fotbalului romanesc ..

Vezi toate comentariile (30)
Comentează