FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA

MM Stoica se distrează pe seama afirmației titularului lui Iordănescu: „Gata, acum mi-am dat seama. Îmi retrag cuvintele”

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 13:59 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 15:20

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a răbufnit după ce a văzut conferința portarului Horațiu Moldovan, înainte de Belarus - România.

  • Belarus - România (runda a 7-a din grupa I a preliminariilor Euro 2024) e programat pe 12 octombrie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Antena 1.

„Gazonul e destul de prost, dar important este să câștigăm. Nu mai contează cum, în ce stil. Cred că starea gazonului reprezintă un impediment, plecăm cu construcție de joc, acesta este stilul nostru”, a declarat goalkeeper-ul Rapidului.

După ce a văzut declarația, MM Stoica a fost deranjat de Moldovan și a răspuns ironic.

Victor Pițurcă, dezvăluiri inedite despre fiul lui: „E adulat de femei, sunt grămadă pe el” » Ce spune despre Cristina Ich: „I-am zis și lui Alex. Ăsta e adevărul”
METROSPORT
Victor Pițurcă, dezvăluiri inedite despre fiul lui: „E adulat de femei, sunt grămadă pe el” » Ce spune despre Cristina Ich: „I-am zis și lui Alex. Ăsta e adevărul”

Mihai Stoica a răbufnit după ce a văzut declarația lui Horațiu Moldovan

„De jos, adică de unde? Eu am jucat fotbal, în eșaloanele inferioare. Aveam un antrenor care atunci când terenul era prost zicea: «Băi, și așa noi nu pasăm. Jucați minge lungă, că și așa ăsta e stilul nostru». Dacă era terenul bun, spunea «Băi, dăm drumul la minge, păsăm, pasăm, pasăm».

Fiecare spune ce-i convine. Nu suntem o echipă care să avem construcție de jos. Că ne uităm și noi la meciuri și suntem atenți. Nu avem construcție. Jucăm le ce o fi. Până acum e bine, suntem aproape calificați”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Ulterior, după câteva minute, a revenit ironic: „Gata, acum mi-am dat seama! Îmi retrag cuvintele. Plecăm cu construcția de jos. De aceea atacanții noștri stau la 20 de metri de poarta noastră și la 80 de cea adversă. Așteaptă construcția. Dar nu prea mai vine...

De ce trebuie să batem câmpii? Nu poți tăia o pâine cu lingura. Pot doar să o scobesc, să-i iau din miez. Armamanetul pe care-l am, asta mă lasă să fac. Să stau la cutie și să încerc ceva. Îi cade mingea în cap lui Pușcaș, foarte bine, excepțional, am dat gol. 

Important e rezultatul. Acum suntem bine. Rezultatele sunt bune. Contează doar că suntem în cărți pentru calificare. Nu mai contează războiul. E șansa noastră că alții au probleme. Nu am pornit noi războiul. Dar și până să aibă alții probleme, noi aveam șanse”, a mai declarat MM Stoica.

Gazeta Sporturilor a prezentat mai multe imagini șocante venite de la reporterii ziarului, prezenți la Budapesta. Gazonul de pe arena lui Ujpest, „Szusza Ferenc”, este sub orice critică.

+11 FOTO

Belarus - România, echipe probabile

BELARUS (5-4-1): Rudenok - Karpovich, Politevich, Polyakov, Volkov, Pechenin - Korzun, Ebong, Bocherov, Kontsevoy - Morozov
Rezerve: Ignatovich, Kudravets, Parkhomenko, Bakhar, Malkevich, Yuzepchuk, Pavlovets, Gromyko, Borodin, Antilevskiy, Karpitskiy, Klimovich
Selecționer: Carlos Alos Ferrer

ROMÂNIA (4-3-3): H. Moldovan - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu - R. Marin, Screciu, Stanciu - D. Man, Alibec, Fl. Coman
Rezerve: Fl. Niță, Târnovanu - Sorescu, Racovițan, M. Marin, Cicâldău, I. Hagi, Moruțan, V. Mihăilă, D. Drăguș, Olaru, L. Munteanu 
Selecționer: Edi Iordănescu

VIDEO Horațiu Moldovan a prefațat partida cu Belarus de mâine: „La echipa națională, nu poți veni relaxat”

Citește și: 

Ignorat de Iordănescu, lovește în toată lumea! Acuză că la lot dictează interesele impresarilor: „Titularul naționalei a greșit în ultimul an mai mult decât am făcut eu în carieră!”

Bielorușii îl taxează public pe Edi Iordănescu: „Încearcă să găsească scuze în caz de eșec”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (4)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  12 Octombrie 2023, 19:00
Postat de romeverest pe 12 Octombrie 2023, 16:21

Mare specialist acest MM !! El a jucat fotbal in ligile inferioare, asa ca nu putem sa-i contestam calitatile si inteligenta de joc !! Ce o fi fost in capul lui Stan atunci cand la adus la Otelul Galati si l-a lansat in fotbalul care conteaza ?????

Eliberatulconditionat a fost mereu la nivel inferior.

elefterie
elefterie  •  12 Octombrie 2023, 18:24

Ce nu a observat Mihai Stoica este faptul că la Națională ieșirile din apărare prin combinații se fac predilect pe partea lui Bancu. Și nu de azi de ieri... Și încă ceva, lipsa lui Bancu ar putea fi una din explicațiile pentru jocul slab (din fericire cu scoruri bune) al Naționalei în meciurile din Kosovo și Elveția.

romeverest
romeverest  •  12 Octombrie 2023, 16:21

Mare specialist acest MM !! El a jucat fotbal in ligile inferioare, asa ca nu putem sa-i contestam calitatile si inteligenta de joc !! Ce o fi fost in capul lui Stan atunci cand la adus la Otelul Galati si l-a lansat in fotbalul care conteaza ?????

Vezi toate comentariile (4)
Comentează