FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mircea Sandu e de partea lui Piţurcă în conflictul cu Dragomir: ”Pe Mitică l-a luat gura pe dinainte”

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2013 22:09

Şeful FRF explică faptul că Dragomir ştia de la bun început care e salariul antrenorului ”naţionalei”, 35.000 de euro pe lună, decizie pe care a şi votat-o la numirea lui Piţurcă.

Şeful FRF, Mircea Sandu, nu i-a rămas dator lui Dumitru Dragomir, care, după meciurile cu Ungaria şi Olanda, îl acuzase pe şeful federaţiei că manipulează multe dintre deciziile din Comitetul Executiv. Inclusiv în privinţa salariului pe care-l cîştigă Victor Piţurcă în fruntea "naţionalei".

"Există o mişcare anti-Piţurcă"
"L-am luat pe Piţurcă cu obiectiv calificarea la Euro 2016. Ăsta a fost obiectivul, m-am dus în faţa Comitetului Executiv, am spus cît cîştigă pe lună, 35.000 de euro. Am spus foarte clar lista de colaboratori pe care o are. Am fost felicitat că l-am adus pe Costeşin de către Mitică, i-a transmis mult succes lui Piţurcă la final", a spus Sandu, care a continuat: "Nu am obligat pe nimeni să voteze într-un anume fel, iar Mitică ştie asta. Nu ştiu de ce a lansat pe piaţă că l-a forţat cineva să voteze. Probabil că l-a luat gura pe dinainte. E o mişcare anti-Piţurcă pe faţă. Mitică a fost pe faţă împotriva lui Piţurcă, i-am citit cu toţii declaraţiile, ce Dumnezeu!".

"Să spună dacă Piţi a fost adus pentru şpagă!"
Sandu i-a cerut apoi lui Dragomir să explice sugestiile că în spatele numirii lui Piţurcă s-ar afla jocuri oculte: "Să spună dacă ştie că a fost adus pentru şpagă sau alte foloase materiale. Ştiţi cum se spune în America la căsătorie, da? Acum să spunem toţi sau să nu mai vorbim. Dacă am văzut consens la preşedintele ţării cu primul ministru, noi nu putem avea linişte în fotbal? Poate se împacă şi Dragomir cu Piţurcă! Să se întîlnească, să-şi rezolve problemele şi să nu transferăm acest lucru către echipă".

"Sper ca şi Reghecampf să înceteze. Înţeleg să-şi apere jucătorii, însă Piţurcă are dreptul să vorbească cu jucătorii echipei naţionale, dar din punctul meu de vedere nu trebuie ieşit în public" (Mircea Sandu, preşedinte FRF)

"M-am săturat de scandaluri pînă peste cap, iar ăsta e şi unul din motivele pentru care la anul nici nu vreau să mă gîndesc măcar că mai sînt în decizia fotbalului românesc" (Mircea Sandu, preşedinte FRF)

"Mutu nu cred că poate solicita statut de titular la naţională, trebuie să respecte deciziile antrenorului. Iar Ştefan Radu ce pierdere mare e? L-aţi văzut vreodată să tremure carnea pe el cînd juca pentri România?" (Mircea Sandu, preşedinte FRF)

ALTE ŞTIRI DE LA FRF:

"Îi putem proteja doar moral pe jucătorii de la Rapid"
Cinci jucători ai Rapidului, N. Grigore, Grigorie, Pecanha, Abrudan şi William, au fost ieri în Comitetul Executiv pentru a prezenta situaţia delicată a lotului. Mircea Sandu: "Nu putem decît să-i protejăm moral de problemele avute. Sfatul e să joace pînă la final şi să-şi negocieze apoi încheierea contractelor. Vrem să propunem o amendare a legii insolvenţei, la care să introducem prevederi speciale pentru sport, gen depunctare sau retrogradare pentru societăţile care intră în insolvenţă".

Măciuca - Baia Mare, investigat pentru pariuri
Un nou meci din liga secundă investigat pentru pariuri suspecte: Damila Măciuca - FC Maramureş (3-0, et. 19, 30 martie 2013). Partida a fost semnalată ieri Comitetului Executiv, iar indiciile ar fi acelea că s-ar fi pariat sume consistente pe victorie a gazdelor la diferenţă de trei goluri.

"Stadioanele Dinamo şi Rapid ar trebui închise"
Preşedintele FRF a comentat incidentele de la Rapid - Steaua şi a explicat că "stadionul din Giuleşti şi Dinamo ar trebui închise. Sînt depăşite şi periculoase pentru suporteri. Nu i-am înţeles pe cei de la Rapid de ce au preferat să joace pe un stadion jumătate gol cu Steaua cînd puteau alege Arehna Naţională şi obţineau clar profit".

TVR dă 2 milioane euro pentru JO 2014/2016
Televizunea publică a încheiat anul 2012 cu un deficit de 146,8 milioane de lei şi cu un total de 5,8 miliarde de lei datorii către UEFA şi FRF. În ciuda stiuaţiei în care se află, insitituţia va achiziţiona pentru 2 milioane de euro drepturile TV şi de internet pentru Olimpiadele de la Soci (2014) şi Rio (2016). Şeful TVR, Claudiu Săftoiu, a anunţat că ambele competiţii vor fi cumpărate prin intermediul reţelei European Broadcasting Union (EBU).

Inbox
- finala Cupei României (1 iunie) şi Super Cupa României (10 iulie) se vor disputa pe Arena Naţională
- Sandu despre candidatura pentru Euro 2020: "Desemnarea oraşelor se va face în septembrie 2014, dar politicul va trebui să ne spună clar pînă în toamnă dacă mergem mai departe cu candidatura, fiindcă ar fi nevoie de proiecte speciale"
- din sezonul următor, cluburile din L1 şi L2 vor putea solicita arbitri adiţionali, cu plata obişnuită a baremurilor: "Intrăm într-un program UEFA, liga trebuie să se pronunţe dacă e interesată"
- Şeful FRF: "Piţurcă va trebui să vină în Comitetul Executiv. Nu discutăm în termeni de forţă, ci de înţelegere, fiindcă oamenii aceştia îi pot întinde o mînă de ajutor în aprobarea anumitor proiecte"
- Cazul Craiova şi Sandu: "Am transmis deja apărări la Consiliul Europei şi la FIFA ca să ştim exact dacă ne mai batem sau nu pentru principiile din regulamente. Doamna primar Olguţa a pierdut o mare şansă să facă o nouă echipă la Craiova aliindu-se cu Mititelu"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
alexiss79
alexiss79  •  23 Aprilie 2013, 17:39
Postat de ko-ko pe 18 Aprilie 2013, 02:40

Cand chemi la lot, cu 2-3 exceptii doar stelemisti si fosti stelemisti, absolut toti impresatiati de mafia albaneza si mai nou de prostituata care se vindea pe treninguri in frageda-i pruncie, pe nume Meduza Palmier Prodanca, e clar ca Diablo Piti Satana, de asemenea fost stelemist a fost adus cu tema, mai ales ca in contract nu a avut stipulat calificarea la mondial, pentru a-l pastra la "carma" nationalei Albaniei pe o perioada cat mai lunga. Hai sa fim seriosi, toti cei implicati au procente din vanzarea ulterioara a jucatorilor implicati, inclusiv din diruna aia de 4000eu/zi/jucator cand sunt la lotul national. Oile si albanezii stapanesc nationala. O fi bine?!

ar fi un argument. Numai intrebarea este: Oare mafia albaneza nu vede ca introducand-ul pe motanu Stancu, cel mai praf dintre produsele pe taraba bisnitarilor albanezi cota lui i scade?? Nu ajunge sa fi doar selectionat sa poti fi vandut pe bani multi..... Cine l mai cumpara pe motanu si pe Dodel??

bratia2003
bratia2003  •  18 Aprilie 2013, 08:07

Mircea Sandu ar trebui sa raspunda "in ce f el l-a luat gura pe dinainte pe Mitica", ce "porumbel" i-a scapat lui Mitica si care nu ar fi trebuit sa fie stiut de presa si pblicul larg. Eu cred ca lui Sandu i-a scapat "porumbelul" cand a facut aceasta afirmatie.

tigruzzu
tigruzzu  •  18 Aprilie 2013, 03:51

Acum să vedem dacă ajunge după zăbrele cum va mai comenta. Că lațul se strânge...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează