FOTBAL  »  NATIONALA  »  BRAZILIA - ROMÂNIA 1-0

Mircea Sandu: ”Nu mi-a fost teamă de Brazilia, mi-e frică de Paraguay”

Alex Bourceanu n-a arătat nici o emoţie în faţa starurilor braziliene
Alex Bourceanu n-a arătat nici o emoţie în faţa starurilor braziliene

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 06:03

Mircea Sandu, preşedintele FRF, era încîntat de evoluţia jucătorilor României în meciul cu Brazilia, scor 0-1.

”Astfel de meciuri vor ajuta jucătorii noştri să crească în valoare. Peste doi ani vom avea o echipă mare. Am făcut un meci destul de curajos, cu un cvartet defensiv nou: Rîpă, Papp, Gardoş, Latovlevici. Trei dintre ei au jucat împreună la tineret. Dacă vom continua în acest fel, dacă vor mai apărea cîţiva jucători, eu cred că vom avea o echipă foarte bună. Nu mi-a fost teamă de acest meci, mai mult mi-e frică de partida cu Paraguay. E dificil să te acomodezi în scurt timp la acest fus orar şi o să intervină şi oboseala”, a spus Mircea Sandu la GSP TV.

...despre planul FRF pentru creşterea echipei: ”Vom juca şi în faţa Franţei şi a Argentinei, poate şi cu Uruguay. Noi încercăm să asigurăm o bancă tehnică valoroasă, dar şi partide prin care băieţii noştri să crească”

...despre Iasmin Latovlevici: ”A făcut un meci foarte bun. Nu vreau să fac aprecieri individuale, dar l-a înlocuit foarte bine pe Răzvan Raţ. A fost foarte relaxat şi nu a greşit multe mingi”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (5)
dreamer123
dreamer123  •  09 Iunie 2011, 07:51

MIRCEA SANDU DEMISIA BUBOSULE

victor_a_v
victor_a_v  •  09 Iunie 2011, 07:39

SANDULEEE - atata negativism in omul asta, n-au vazut toate federatiile de fotbal internationale...iar despre Latovlevici...hai te rog! nu mai spune unei gaini ca poate sa zboare ca un porumbel...fi serios! Tot ce le trebuie jucatorilor e simplu (sloganul anilor "94) : HAI ROMANIA!!! , si Paraguay are cu cine sa se bata. Simplu!

dinamo4eva
dinamo4eva  •  08 Iunie 2011, 10:45

pacalau ai dreptate cu Mironica si Tanase . dar echipa cu Mutu si cu experienta lui Sapunaru Tamas si Rat echipa nationala va fi mai buna . Brazilia mi sa parut ca a jucat la intensitate destul de mare .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează