FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Mircea Sandu respinge acuzaţiile lui Mirel Rădoi: ”Nu spune adevărul! Ajunsese un jucător problemă”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 21:54

Mircea Sandu, fostul preşedinte al FRF, a comentat declaraţiile dure ale lui Mirel Rădoi, care i-a acuzat pe şefii fotbalului românesc că încasau prime uriaşe pentru performanţele naţionalei României.
”Rădoi nu spune adevărul. Eu îl delegasem pe Ionuţ Lupescu să se ocupe de naţională. Era mai apropiat de vîrstă cu jucătorii, era normal să se înţeleagă mai bine. Nu ştiu exact ce a fost acolo, dar şi Lupescu a avut dreptate.

În momentul în care pleci pentru bani în zona arabă, nu mai poţi să joci la acelaşi nivel. Rădoi era un lider de echipă, dar am înţeles atunci că era un jucător problemă”, a spus Mircea Sandu la DolceSport.

Citeşte şi: Mirel Rădoi a dat un interviu exploziv: "Neşu avea primă de 15.000 euro, federalii jucau table şi luau 120.000 de euro!"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (49)
petrusm
petrusm  •  07 August 2014, 08:07

Decadent NASUL ..ESTE JALNIC ...

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  06 August 2014, 10:10

"Rădoi era un lider de echipă, dar am înţeles atunci că era un jucător problemă" de ce? pt ca in opinia ta unul ca el care pleaca la arabi nu mai poate sa joace la acelasi nivel? nu doar un antrenor care a fost la arabi a spus ca a gasit acolo jucatori mult mai puternici si mai buni decat ce avem noi in campionat. asa ca... e a dracu' de neprofesionist sa spui asa ceva fara sa ai dovezi clare.

sakamoto
sakamoto  •  06 August 2014, 09:54

Nasul Sandu trebuie sa zica si el ceva in apararea lui, ca doar n-o sa taca precum porcul in papusoi...

Vezi toate comentariile (49)
Comentează