FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Mirel Rădoi, gata să plece de la națională: „Atunci ar fi mai bine să ne vedem de treaba noastră și să vină altcineva care poate să vă satisfacă plăcerile”

FOTO: Raed Krishan +47   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 00:44 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 00:58

România a pierdut pe teren propriu, 0-1 cu Austria, în etapa a patra din Liga Națiunilor, iar selecționerul Mirel Rădoi a vorbit despre posibilitatea de a plecat de la națională.

„Deocamdată nu m-am gândit la această idee. Așteptăm și meciurile din noiembrie. După aceea putem să ne punem la masă, să vedem care sunt gândurile conducerii, care sunt gândurile mele, dacă există vreun progres, dacă putem continua sau nu! Nu vreau să stau în fața dumneavoastră sau pe acest scaun doar pentru că mă numesc selecționerul României.

Dacă voi considera că nu există progres și nu putem îmbunătăți ceva, atunci ar fi mai bine să ne vedem de treaba noastră și să vină altcineva care poate să vă satisfacă plăcerile”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.

Clasamentul Grupei României

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Mirel Rădoi, gata să plece de la națională: „Atunci ar fi mai bine să ne vedem de treaba noastră și să vină altcineva care poate să vă satisfacă plăcerile”

FOTO. Cele mai tari imagini din România - Austria

+43 FOTO

Citește mai multe știri despre naționala României:

Mirel Rădoi, nervos la conferința de presă: „Vi s-a părut că nu am «sânge în instalație»? Ce să facem? Să uităm fotbalul?”

Ciprian Marica îi contrazice pe Gică Hagi și Mihai Stoichiță: „Gata, ne-am săturat! Ajunge!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (90)
109620883845176
Gabriel Topai  •  15 Octombrie 2020, 05:40

Un maimutoi frustrat, fumuri de "mare" antrenor. Ce sa zic, nici nu are licenta si chipurile s-au gasit doi prosti sa-l puna selectioner la nationala.

popescu222
popescu222  •  15 Octombrie 2020, 01:27

Placerile???!!! Eu sincer am avut ceva sperante ca Radoi va reusi sa schimbe ceva la nationala, si m-am lasat pacalit de stilul lui sobru in comunicare. Acum realizez ca impertinenta si lipsa de educatie se vad mai bine in momentele dificile, cum a fost saptamana asta cu 3 infrangeri. Sunt dezamagit de acest individ - de la modul in care face selectia si stabileste tactica de joc, si pana la tarele de caracter care ies la iveala in declaratiile lui.

2398839403469012
Alex Bandu  •  15 Octombrie 2020, 07:49

Voi astia care mai sperati ca fotbalul romanesc sa fie performant si cinstit ati avut noroc ca printisorul hagi nu a jucat 90 de minute,ca ... iarasi ne faceam de ras. A declarat data trecuta , maimutoiul asta de antrenor ca intreaga tara se simte umilita cand am luat bataie de la Norvegia,eu chiar ma bucuram cand ne dadeau un gol. Numai puneti copii sau ex-jucatori care nu au experienta si inteligenta antrenori la nationala.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează