FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIECHTENSTEIN - ROMÂNIA

A promis schimbări și s-a ținut de cuvânt! Rădoi păstrează doar doi jucători din meciul cu Islanda în echipa de start

Mirel Rădoi, selecționer România
Mirel Rădoi, selecționer România

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 17:49 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 18:11

Pentru meciul cu Liechtenstein, selecționerul Mirel Rădoi (40 de ani) a schimbat în mare măsură echipa de start față de cea trimisă pe teren în România - Islanda, partidă cu deznodământ trist pentru „tricolori”, 0-0. 

„Vor fi schimbări, din punct de vedere fizic avem mici probleme, o stare de oboseală la Chiricheș, la Tănase, o mică problemă medicală la Răzvan Marin. Va trebui să fim proaspeți fizic, așa că vor fi schimbări, nu știu să vă spun câte”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă de sâmbătă. 

Macedonia de Nord - Islanda 3-1! » Minunea de la Skopje a ținut doar 11 minute. Macedonenii bat și merg la barajul pentru Mondial
MACEDONIA DE NORD - ISLANDA
Macedonia de Nord - Islanda 3-1! » Minunea de la Skopje a ținut doar 11 minute. Macedonenii bat și merg la barajul pentru Mondial

NOUĂ schimbări în echipa de start a României cu Liechtenstein față de meciul cu Islanda 

Iar selecționerul și-a respectat promisiunea cu vârf și îndesat. El a ales o echipă de start fundamental diferită cu Liechtenstein față de cea utilizată cu 3 zile în urmă în fața Islandei. 

Doar portarul Florin Niță și mijlocașul Nicolae Stanciu, care este chiar căpitan, și-au păstrat locul în primul „11” al României. În rest, Rădoi a efectuat nouă modificări, apelând la jucători cu puține minute în „tricolor”, precum Dragoș Nedelcu și Olimpiu Moruțan.

Echipa de start a României cu Liechtenstein: Niță - Manea, Rus, Burcă, Bancu - Stanciu (cpt.), Nedelcu, Moruțan - Man, Pușcaș, Ivan 

Cu Islanda, Rădoi a utilizat următoarea formulă de start: Niță - Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Toșca - Cicâldău, Marin, Stanciu - Hagi, Alibec, Fl. Tănase

Cei trei jucători despre care Mirel Rădoi a spus că au acuzat „mici” probleme medicale nu apar în formula de start cu Liechtenstein. Dacă Vlad Chiricheș nici nu a prins lotul, având o suprasolicitare musculară la nivelul coapsei stângi, Răzvan Marin și Florin Tănase sunt rezerve la Vaduz. 

În tur, România a învins-o pe Liechtenstein cu 2-0, grație a două goluri înscrise rapid, de Alin Toșca (minutul 11) și Cristian Manea (18). Liechtenstein a obținut un singur punct în grupa J, ca urmare a unui 1-1 cu Armenia, golaverajul micuței reprezentative fiind 2:32.

Mai multe știri despre Liechtenstein - România: 

Atac la jucătorii naționalei: „Vin ca în vacanță! Nu au arătat că vor ca Rădoi să continue”

Sponsorul naționalei, mesaj pentru selecționerul Islandei în fața stadionului din Macedonia de Nord: „Berea e pregătită”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează