FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Moment incredibil la conferinţa lui Victor Piţurcă: a plecat de lîngă Răzvan Burleanu! :O » Cum a reacţionat preşedintele FRF

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 22:35

Fostul antrenor al naţionalei, Victor Piţurcă, a vorbit foarte puţin la ultima conferinţă pe care a avut-o ca seleţioner. Acesta a dat o scurtă declaraţie, după care s-a ridicat şi a plecat brusc de lîngă Răzvan Burleanu, salutînd în grabă.

"Vreau să-i mulţumesc noii conduceri a FRF. M-a susţinut necondiţionat, chiar dacă au existat şi discuţii. Totul a fost perfect, lucrul ăsta se vede în punctele obţinute.

Vreau să le mulţumesc suporterilor, care au susţinut echipa naţională. Nu în ultimul rînd vrea să le mulţumesc actorilor, jucătorilor, care s-au comportat fantastic.

Am revenit de pe locul 56 în lume pe locul 21. România are şanse mari de calificare. E un regret plecarea de la naţională.

Dar în viaţă trebuie să iei anumite decizii la momentul potrivit. Cred că e decizia cea mai bună", a spus Victor Piţurcă la conferinţa de presă, după care a dat mîna neinteresat cu preşedintele FRF şi a plecat în direct.

"Eu răspund doar de persoanele angajate la FRF, nu mă priveşte ceea ce a făcut domnul Piţurcă azi. A fost alegerea dînsului", a comentat Răzvan Burleanu reacţia lui Victor Piţurcă.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (62)
ovi81ugw
ovi81ugw  •  18 Octombrie 2014, 14:52
Postat de fenerbahce126 pe 18 Octombrie 2014, 00:10

Castiga o tableta fara tragere la sorti! Intra si convinge-te: ://extrasansa.ro/?r=730

o tableta de paracetamol ?

danut82
danut82  •  18 Octombrie 2014, 07:47

S a retras ca un pokerist!cea mai buna replica.cand a venit Burlan la frf nu a putut sa l dea afara din cauza banilor din contract,acum a plecat fara sa dea nici un ban!BURAL ,ESTI PREA MIC PT FOTBALUL MARE!!!(FOTBALUL IN SALA TE PRINDE PERFECT)!S A RETRAS CA UN POKERIST!!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 04:36
Postat de vlad007 pe 18 Octombrie 2014, 01:07

Piturca s-a scos perfect ca un pokerist meserias! S-a arabo-extras din fotbalul romanesc in timp ce Mircea Sandu este la pensie, Corleone Mitica a pierdut Liga si drepturile TV, nici Gino nu e prea bine, iar clanul Becali plus Borcea, MM Stoica, Jean Padureanu sunt la inchisoare! Gica Popescu a pierdut conducerea FRF si libertatea. Hagi nu se mai implica sub conducerea Presedintelui Burleanu. Ce va face el la arabi, il asteapta Regekampf, dar oricum de aici a scapat onorabil - ne-a dus in baraj unde ne-a mancat orice sansa la Atena fara Maxim si apoi la Bucuresti. A spalat rusinea la Atena, era cat pe ce sa ii bata pe unguri si a incheiat in glorie cu Sanmartean in Finlanda. De aici e usor!

sigur.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează