FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, VINERI, 21:45, ROMÂNIA TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Naşu' driblează primele! » Raţ a deschis subiectul banilor pentru baraj, colegii vin cu alte detalii

Articol de - Publicat sambata, 09 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 noiembrie 2013 21:20

Liderii ”tricolorilor” au purtat o discuţie cu preşedintele Mircea Sandu despre recompensa de 250.000 de euro pentru accesul în play-off. Jucătorii se simt traşi pe sfoară de şeful FRF


"Jucătorii echipei naţionale sînt nemulţumiţi de atitudinea FRF. Ne-am cerut doar drepturile care ne-au fost promise. Sumele de la federaţie nu sînt o avere, nu venim să ne îmbogăţim la lot, e vorba doar de recompensa efortului depus pentru a ajunge la baraj".

Declaraţia oferită pentru GSP de Răzvan Raţ, despre blocajul primelor pentru calificarea în play-off, 250.000 de euro, a născut şi alte reacţii similare printre jucători. "A existat o discuţie punctuală cu preşedintele pe această temă, după care cu toţii am rămas cu senzaţia că federaţia vrea să «uite» de distribuirea acelor bani", a completat ieri un alt "tricolor" important, sub protecţia anonimatului.

Practic, pregătirile pentru baraj încep sub o stare de tensiune latentă, iar fotbaliştii aşteaptă la Mogoşoaia o întrevedere cu Mircea Sandu, pentru lămurirea lucrurilor. "Nu e vorba că alergăm după bani, dar nu acceptăm nici să fim învîrtiţi ca nişte puşti neştiutori!" a fost concluzia altui internaţional.

3,5 milioane de euro, bani de la FIFA, ar urma să împartă jucătorii dacă ne calificăm la CM: FRF vrea însă să-i tragă în piept pe jucători cu prima separată de 250.000 de euro promisă pentru baraj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
viomarc
viomarc  •  10 Noiembrie 2013, 10:19

Cred ca prima de baraj ar trebui data olandezilor.Impachetata frumos cu un mare buchet de lalele.

pisoiu75
pisoiu75  •  09 Noiembrie 2013, 20:48

iN PRIMUL RAND NU CRED CA VREUN JUCATOR DE LA NATIONALA AR MERITA MAI MULT DE 1000 DE EURO PT JOCUL CU TURCIA DIN DEPLASARE , IN AL DOILEA RAND TOTI BANII AR TREBUII DONATI CENTRELOR DE COPII SI JUNIORI , CA NU AVEM ORICUM GRUPE DE DOAMNE AJUTA , IAR IN AL TREI-LEA RAND DACA SANDU DA ATATIA BANI EL CU CE MAI RAMANE ?????????

radianu
radianu  •  09 Noiembrie 2013, 15:18

Le-as da o prima de 2-3.000 De EURO sa aiba de taxi caci mai mult nu merita! La ce au jucat si cat s-au daruit nu cred ca merita prea multe recompense!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează