FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA - DINAMO TBILISI, MARŢI, 20:45, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Nu se retrag, se duc mai tîrziu! » Primele consecinţe ale conflictului dintre Piţi şi Reghe

Articol de - Publicat duminica, 04 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 03 august 2013 22:47

Stoica anunţă că roş-albaştrii vor merge la lot cu 48 de ore înaintea partidelor, conform regulamentului, şi-l mai înţeapă o dată pe Piţurcă: ”Fiindcă au nevoie de un antrenament cu TRX, nu să alerge desculţi”


Victor Piţurcă are şi o problemă concretă, pe lîngă serialul replicilor lui cu Anamaria Prodan şi cu Laurenţiu Reghecampf. Mihai Stoica a dezvăluit ce măsură ia clubul din Ghencea: "Începînd de astăzi vom respecta regulamentul, jucătorii se vor duce atunci cînd trebuie la echipa naţională. La următoarea acţiune vor merge luni seară, nu se pot duce luni dimineaţă să alerge desculţi, au nevoie de un antrenament cu TRX".

Managerul roş-albaştrilor se referă la regula conform căreia fotbaliştii trebuie să se prezinte cu 48 de ore înainte la acţiunile oficiale ale "naţionalei" şi-i pune în vedere lui Piţurcă faptul că nu va mai beneficia de jucători mai devreme de intervalul acesta de 48 de ore.
Selecţionerul i-ar fi vrut chiar de duminică la Mogoşoaia, nu de luni dimineaţă. "Să nu mai spun că FRF dorea ca derby-ul cu Dinamo să se joace sîmbătă, nu duminică, pentru ca fotbaliştii să ajungă mai devreme la lot pentru «marele» meci cu Slovacia", a mai zis MM. Amicalul România-Slovacia e miercuri, pe 14 august, pe Arena Naţională.

"Îi interoga şi-i certa!"
Pe lîngă decizia aceasta, Stoica a comentat şi refuzul Stelei de a-şi lăsa şapte jucători să participe la o discuţie cu Piţurcă: "Cît timp voi fi eu la acest club, fotbaliştii nu vor merge să fie interogaţi şi certaţi! Aşa ceva nu se va întîmpla!".

Piţi îi chemase pe şapte dintre roş-albaştri la o discuţie în urma unui anunţ făcut tot de către MM, după care exista posibilitatea ca steliştii să boicoteze convocările la prima reprezentativă din pricina unor declaraţii critice ale selecţionerului despre Latovlevici. "Cer ca Piţurcă să respecte jucătorii! Nu-ţi place cum se apără Latovlevici, OK, dar spune-i asta în particular, nu public. Să terminăm cu jignirile!" e comentariul lui Stoica.


"Se apropie două meciuri decisive pentru calificarea la Mondiale, cele cu Ungaria şi cu Turcia, şi Piţurcă voia o discuţie cu şapte jucători, ce era rău? Chiar n-are voie să le vorbească?!"
Eugen Neagoe, secundul lui Piţurcă

"Jucătorii au contracte şi sînt plătiţi de Steaua. Cînd vor fi convocaţi la echipa naţională, staff-ul de acolo are timp destul să discute cu ei, n-are de ce să-i cheme mai devreme la discuţii"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua


Imi îl face praf pe Laur
În conflictul Piţurcă - Reghecampf a intervenit şi Emeric Ienei. De obicei echilibrat şi reţinut în declaraţii, antrenorul cu care Steaua a cîştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 s-a supărat pe actualul tehnician din Ghencea: "Cine oare e Reghecampf ăsta de a ajuns el să mute discuţia la subiectul neveste?! El crede că dacă a cîştigat un titlu în cariera lui poate să ridice gura la toată lumea?! Păi, Piţurcă ăsta de care se ia el a cîştigat ca fotbalist Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei, ca antrenor a fost campion cu Steaua şi a calificat «naţionala» la două turnee finale!".

"Mulţumiţi-i lui Reghe!"
MM crede că Piţurcă mai are şanse să obţină calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia doar datorită Stelei: "Ar trebui să-i mulţumească lui Reghe! Dacă jucătorii noştri nu ar fi atît de bine pregătiţi, «naţionala» n-ar mai fi avut şanse de calificare. Nu vom boicota echipa naţională, Steaua are un interes evident ca Piţurcă să se califice la turneul din Brazilia, poate e cea mai interesată entitate după FRF, fiindcă şi clubul ar primi nişte bani de la FIFA. Şi oricum, cotele jucătorilor cresc dacă ei joacă pentru «naţională»".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
torque1981
torque1981  •  05 August 2013, 12:13

AFARA cu INFRACTORUL DE LA NATIONALA!

alexzece
alexzece  •  04 August 2013, 12:34
Postat de redknapp pe 04 August 2013, 09:02

Orice meci al echipei nationale este mare, mai mare decat oricare dintre meciurile unei echipe de club, indiferent care este aceasta si indiferent cu cine joaca. Niciodata o editie de Liga campionilor nu va egala un turneu al CM, cum niciodata o finala de campionat mondial nu va fi egalata de o finala a vreunei alte competitii intre cluburi. Altadata, pentru noi, meciurile echipei nationale reprezentau apogeul interesului fotbalistic. O intrega tara era conectata la aceasta sarbatoare. Asa ar trebui sa fie si acum. In Brazilia, inainte de a fi suporterul lui Flamengo, Santos sau Fluminense, oamenii sunt sustinatorii echipei nationale. De aceea au rezultatele pe care le au.

P dracu cumetre.Uita-te si tu la realitatea fotbalistica din lume.Fotbalul la nivel de Nationale nu mai e demult ce-a fost.Calitatea turneelor finale(europene,mondiale) a scazut constant incepand din anul 2000.

lau72
lau72  •  04 August 2013, 12:00

" Steaua are un interes evident ca Piţurcă să se califice la turneul din Brazilia " cum poti sa spui asa ceva ?! pai ce se califica Piturca ? sau Nationala Romaniei ! indiferent ca sunt 15 de la Steaua , 5 de la Dinamo , 3 de la Petrolul s.a.m.d , jucatorii stelei joaca la Nationala ptr Piturca sau ptr Romania ?!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează