FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFERINŢĂ VICTOR PIŢURCĂ

Piţi i-a luat peste picior pe Dragomir şi Dinu, contestatarii săi principali: ”Mitică îndobitoceşte lumea”

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 02 aprilie 2013 22:18

Piţurcă l-a ironizat pe şeful LPF pentru ”costumul de comunist cu care a apărut pe la televiziuni, m-a luat şi rîsul”. Iar despre Dinu a punctat că ”merită să-l jignesc”


Ieşirea la rampă a lui Piţurcă n-a însemnat doar explicaţii legate de mandatul său şi de meciurile triste de la Budapesta şi Amsterdam. Selecţionerul a folosit prilejul pentru a răspunde dur principalilor săi contestatari după 2-2 cu Ungaria şi 0-4 cu Olanda: Dumitru Dragomir şi Cornel Dinu.

"Nu mai discut în viaţa mea cu Dragomir"
"Mitică a creat tensiuni înainte de Ungaria, că ar trebui să-şi dea demisia toată lumea din federaţie dacă nu-i batem pe maghiari, care au o echipă slabă. Aţi văzut ce echipă slabă e, a luat un punct şi în Turcia! Dragomir vrea răul echipei naţionale, şi-a făcut o strategie din asta! Cu omul ăsta nu mai discut în viaţa mea! N-am înţeles răutatea lui, s-a legat şi de familia mea. Îmi venea să şi rîd cînd l-am văzut la televizor în costumul ăla comunist, de la 1900! Arăta urît!".

De unde ruptura cu Mitică? Versiunea lui Piţurcă: "De la povestea cu Sînmărtean, pentru care făcea lobby la echipa naţională. Din păcate, toată lumea se hrăneşte din inepţiile lui Mitică. Îndobitoceşte lumea cu «coţofîrloaia din vale» şi «mă doare-n pălărie»!

"Dinu e o jigodie umană rară!"
Iar la adresa lui Dinu a fost şi mai virulent: "A fost un mare jucător, dar e o jigodie umană cum rar întîlneşti. Merită să-l jignesc. Nu uit un episod cu Giovanni Becali, care ţinea 100 de euro în mînă, pe care i-a luat Dinu şi i-a băgat în buzunar. De unde ştie el de «5 contra 2» la antrenamente? Poate citeşte în paharul cu whisky sau îi spune cîinele cu care împarte patul!".


"N-am văzut nici o reacţie cînd Dragomir trimitea echipele româneşti să se înscrie în Bulgaria şi mă întreb ce face ca să ia salariu de 15.000 de euro la LPF"
Victor Piţurcă, selecţioner România

"O să mă îmbrac golăneşte, ca el. Văd că are aptitudini de designer vestimentar. Cred că d-asta au pierdut cu 4-0 cu Olanda şi au făcut ţara de rîs, fiindcă aveam eu costum comunist"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

"Aşa îmi trebuie dacă iau în serios o piţurcă! A folosit cîteva din cele 200 de cuvinte pe care le are în lexic. În ce o priveşte pe Prinţi, căţeaua mea, nu o dau pe zece ca Piţurcă. Ea ştie ce înseamnă loialitatea şi respectul"
Cornel Dinu, fost selecţioner România

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  03 Aprilie 2013, 14:00

Cara, Cara, Caragiale Este, este, este mare Si viu

varanga53
varanga53  •  03 Aprilie 2013, 11:49

Partial, barbugiul are dreptate ! Corect era daca spunea ca intreg FRF-ul si conducerea Ligii batjocoresc ideea de sport !

tiberiu33
tiberiu33  •  03 Aprilie 2013, 10:15

Eu ii propun lui Nea Mitica sa se imbrace asa ...poate castigam cu Ungaria La Bucuresti :))) ://uploadnow.org/share/345701-Mitica.jpeg

Vezi toate comentariile (11)
Comentează