FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELGIA - ROMÂNIA, AZI, 21:45, ANTENA 1, GSPTV ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Piţi se simte vinovat pentru situaţia lui Marica de la Schalke: "Are nevoie de o schimbare"

Articol de , - Publicat vineri, 11 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 10 noiembrie 2011 20:12

Selecţionerul spune că va conta pe atacantul lui Schalke în preliminariile CM 2014 dacă va prinde cîteva meciuri. Marica vrea să lupte în continuare la noul club şi nu disperă


Aflat printre absenţii de marcă din lotul pentru "amicalul" cu Belgia, din cauza lipsei jocurilor la Schalke, Ciprian Marica e un subiect sensibil pentru selecţioner. Piţurcă a dovedit-o la conferinţa de presă de ieri, cînd a simţit nevoia să explice situaţia atacantului de 26 de ani: "Poate am fost şi eu vinovat că l-am îndrumat spre actualul lui club, deşi a avut şi alte oferte, din Spania şi Anglia. Are nevoie de o schimbare, fiindcă îi va fi greu să joace la Schalke. Dacă nu va evolua deloc e exclus să-l convoc la «naţională», dar mă voi baza pe el în preliminariile pentru CM 2014, dacă va susţine cîteva meciuri".

"Nici eu nu m-aş folosi"
Fără gol marcat în 12 partide pentru "mineri", în Bundesliga şi Europa League, Marica admite că trece printr-o perioadă delicată în Germania şi regretă absenţa de la Liege: "Am ştiut unde vin cînd am ales Schalke, fiindcă Huntelaar şi Raul reprezintă o concurenţă extraordinară. Nu regret însă nimic şi înţeleg acum foarte bine opţiunile antrenorului. Dacă m-aş pune în locul lui, nici eu nu m-aş introduce pe teren atîta vreme cît cei care joacă marchează şi se evidenţiază. Nu disper, mă lupt în continuare, dar recunosc că nu mă simt bine cînd nu sînt pe gazon".


"Marica a jucat mereu bine cînd a venit la echipa naţională, chiar dacă la club a fost folosit mai rar"
Victor Piţurcă, selecţioner România

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
bozgor
bozgor  •  11 Noiembrie 2011, 18:14

nu piti tu esti vinovat pt tot. tu cu nasu si mitica

holland
holland  •  11 Noiembrie 2011, 11:29

poate ii mai face marica rost de o masina mai ieftina din germania ...

plischi
plischi  •  11 Noiembrie 2011, 07:39

ok, dar stancu nu este varf-varf, ci semivarful care vine din spate. mai degraba niculae, cu picioroangele alea mari, poate desface doi stoperi. sigur, varsta nu iarta, dar daca alta solutie nu prea exista...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează