FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA 3-1

Piţurcă laudă "tricolorii" şi evaluează cîştigurile după amicalul cu Grecia: 6 fotbalişti: "Lui Tănase îi prieşte la munte!"

Articol de - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 noiembrie 2011 00:37

Selecţionerul a remarcat că ”Dodel” înscrie de fiecare dată cînd evoluează la altitudine, cum a făcut şi la debutul printre ”tricolori”, 1-2 contra Austrei la Klagenfurt, în aprilie 2009. Remarcaţii lui Piţi: Papp, Neagu, Găman, Chipciu, Torje şi Şt. Radu


- Domnule Piţurcă, ce s-a schimbat faţă de meciul cu Belgia?

- Defensiv, am jucat perfect. Iar scorul putea lua proporţii dacă nu ratam atît. Belgia ne-a obligat să jucăm slab în prima repriză. Dar şi vineri, dacă egalam, puteam să învingem! A contat şi faptul că acolo a fost un stadion plin.

- Cît contează o victorie cu Grecia, într-un meci amical?
- Psihologic, ne era foarte necesară. Am obţinut un 3-1 sec, iar adversarii n-au avut nici o ocazie. Contează cîştigurile: Neagu, Găman, Papp, Chipciu. Torje a făcut un meci remarcabil, în continuarea reprizei secunde bune cu Belgia. Iar lui Tănase văd că îi prieşte în Austria, cred că ar fi bine să joace numai la munte! :)

Ironia selecţionerului: "Am cîştigat din întîmplare"
- Se mai liniştesc acum apele în jurul "naţionalei"?
- Despre mulţi din fotbaliştii care au jucat foarte bine acum, s-au spus vorbe grele în ţară. Uite că s-a întîmplat să cîştigăm, o întîmplare! :) Eu am fost criticat şi cînd am făcut un Euro remarcabil. Mă interesează doar să formez o echipă care să se califice la turnee finale, nu să închid gura cuiva.

- Cine va fi titular de acum pe stînga, Ştefan Radu sau Raţ?
- Să dea Dumnezeu să am doi, trei jucători pe fiecare post! Nu-mi va fi greu să aleg între Radu şi Raţ.

- Cum aţi aprecia jocul lui Marius Niculae?
- A intrat cu entuziasm. Dacă era altul în locul lui, nu l-aş mai fi convocat. Dar ştiam cît de mult îşi doreşte să vină la echipa naţională.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
i_hate_fc_securitate
i_hate_fc_securitate  •  16 Noiembrie 2011, 18:56
Postat de gazistu pe 16 Noiembrie 2011, 11:25

mare lucru am batut o echipa care sta si ea acasa ca si noi. noi trebuia sa batem franta si bosnia la bucuresti daca vrem calkificare

Asa e! Sta acasa ca si noi...pana incep meciurile ca dup'aia ramanem numa' noi .... Ce oameni!!! D'aia suntem asa cum suntem...nici sa ne mai bucuram nu stim....De ce chilotzii mei te mai uiti la fotbal daca nu-ti place (asta asa prost practicat de o nationala nashpa...dar E A NOASTRA !!!!!!!)? Cand o sa ai copii, n-o sa-i mai iubesti daca nu-nvatza bine la scoala? Sau daca sparg un geam? Iubiti-va fratilor simbolurile, asa cum sunt ele ! Eu (dat fiind ca tin cu Craiova) ar trebui sa pizdui in stanga si-n dreapta pe pitzurca ca mi-a nenorocit echipa de suflet, dar stiu sa apreciez calitatile chiar si ale unei lichele..... Si inca ceva, tin cu CRAIOVA si asa cume e, dezafiliata!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  16 Noiembrie 2011, 15:02
Postat de gazistu pe 16 Noiembrie 2011, 11:25

mare lucru am batut o echipa care sta si ea acasa ca si noi. noi trebuia sa batem franta si bosnia la bucuresti daca vrem calkificare

Bai vecine si pe Albania cui o lasi? Si pe Bosnia parca am batut-o?

dansy
dansy  •  16 Noiembrie 2011, 14:47

Bai barbugiule mai urma sa-i selectionezi pe Codrea,Contra etc.Ce cauta bai frate Cocis la nationala,ce cauta la nationala Marius Nicolae despre care ai spus ca este (si este) lent? ti-a fost frica de borcica ca te da in gat cati bani ai luat de la el ca sa joace Gaman si Barboianu la Dinamo?Mai banditule,cu crezi tu ca stai de vorba si pe cine crezi ca mai inseli in tara asta.La puscarie cu tine HOTULE.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează