FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANDORRA - ROMÂNIA 0-4

Piţurcă spune că ”naţionala” ar fi trebuit să învingă la un scor mai categoric în Andorra: ”E greu să mai trecem de turci la golaveraj!”

Articol de - Publicat sambata, 12 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 12 octombrie 2013 01:04

Selecţionerul îşi păstrează însă optimismul în privinţa urcării noastre în barajul pentru CM: ”Olanda e o echipă foarte bună, e o echipă greu de învins chiar şi la Istanbul”


După succesul din Andorra, coroborat cu victoria oamenilor lui Terim la Tallinn, selecţionerul recunoaşte că "e greu să mai trecem de turci la golaveraj pentru a merge la baraj. Dar ei vor avea un meci greu împotriva Olandei, care e o echipă greu de învins".

Click aici pentru FOTO şi VIDEO!

"Am scăpat de un stres"
A punctat apoi că "ne-am dorit şapte, opt goluri şi am avut această posibilitate, dar am ratat patru, cinci ocazii mari. Am început mai greu pentru că s-au apărat foarte bine în prima parte. Ştiam că o să fie epuizaţi după pauză. Ăsta este fotbalul, acum aşteptăm ultimul joc, cu Estonia, trebuie să ne pregătim să cîştigăm acum cu ei şi să vedem ce va fi la Istanbul".

Selecţionerul n-a părut surprins de masacrul suferit de maghiari la Amsterdam, "puteam să batem şi noi la scor mai mare Ungaria!", şi a subliniat că "vestea bună a venit, deocamdată, din Armenia, unde Bulgaria a pierdut, iar ocupanta locului doi din acea grupă nu ne-ar mai putea depăşi în clasamentul poziţiilor secunde. În caz că terminăm după Olanda, am scăpat de un stres" .

"E bine că e suspendat Chiricheş!"
Iar la final a numit de bun augur situaţia suspendării lui Chiricheş cu Estonia: "Nu mă deranjează că a luat galben şi va lipsi marţi. Dacă primea în ultima partidă din grupă, nu mai era disponibil apoi pentru meciul decisiv de la baraj, dacă vom reuşi să ajungem acolo!".


"Din păcate, acum contabilizăm golurile primite uşor. Iar la Bucureşti, cu Olanda, am fost privaţi de un penalty, se făcea 3-2 şi cine ştie ce se întîmpla"
Victor Piţurcă, selecţioner România

Citeşte şi: CALCULELE României pentru Mondial: 5-0 cu Estonia + victorie minimă Turcia = 100 % baraj!


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  12 Octombrie 2013, 19:10
Postat de imperator1 pe 12 Octombrie 2013, 11:06

Mergem la baraj cu PiȚURCAAAAAAA !

a, da ? pai eu ma cert cu voi de un an pe tema asta.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  12 Octombrie 2013, 13:57

un meci intreg au insistaat pe centrari. a intrat grozav si a prins doua ocazii, in cateva minute, prin patrunderi directe in careu. asta ar fi trebuit sa faca si maxim, si marica. tot timpul s'au bazat pe centrarile de la...fundasii laterali. pai, dece mai avem atac, doar sa astepte mingea pe tava si sa de pa langa poarta >?

athos3112
athos3112  •  12 Octombrie 2013, 11:27

ROMANIA MERITA SA MEARGA LA BARAJ.COMENTARIILE UNOR POSTURI DE TELEVIZIUNE MA DERANJEAZA ,DAU VINA PE JUCATORII STELEIDAR EU CRED CA SI EI AR TREBUI SA FIE MAI DOMOLI .CRED CA SI EI SUNT VINOVATI IN CONFLICTUL CU ECHIPA CAMPIOANA PE CARE O CRITICA NUMAI DE DRAGUL DE APRODUCE CONFLICTE..................Comentariul tău...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close