FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA 3-1

Prelungirile de la Atena » "Tricolorii" au răbufnit în spaţiul virtual, Marius Niculae îi replică lui Mutu, fanii fac haz de necaz

Articol de - Publicat luni, 18 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 noiembrie 2013 21:02

Jucătorii de pe Karaiskakis au găsit de cuviinţă să reacţioneze pe internet după înfrîngerea cu elenii.

Primul a fost Alexandru Maxim, care a prins în teren doar ultimele 5 minute ale partidei: "Cea mai mare curvă e Speranţa. Trăim cu ea zi de zi şi ea deseori ne înşeală", a postat el pe Instagram. La cîteva ore, a şters însă imaginea, după ce mulţi internauţi au interpretat mesajul ca fiind unul cu trimitere la Piţurcă!

Marica încrezător, Mutu ironic
Un text mult mai puţin criptat a publicat Ciprian Marica pe facebook: "Am pierdut o bătălie, dar împreună putem să fim atît de puternici cît să cîştigăm războiul. Acum, la greu, avem nevoie de încrederea şi susţinerea voastră totală! Până la capăt! Hai România!".

Ultimul intrat în horă a fost Adrian Mutu. Neconvocat, acesta l-a atacat pe selecţioner! A împrumutat o poză de pe pagina de facebook "Fotbalită" în care lui Victor Piţurcă îi e ataşat chipul personajului de comedie Mr. Bean. Şi a postat-o alături de un mesaj ironic, duminică dimineaţa, în jurul orei două: "Ne calificăm sigur".

8.000 de like-uri în primele 15 ore a strîns postarea lui Mutu: 2.700 de oameni au distribuit imaginea şi 505 au comentat

Citeşte şi:
*** Dezamăgitul Maxim, mesaj deprimant înaintea returului: "E cea mai mare curvă şi deseori ne înşală"

*** Adrian Mutu îl ia la mişto pe Victor Piţurcă! » Reacţia fanilor: "Gata, te-ai retras oficial de la naţională!"

*** Cine mai ţine cu naţionala? » Cătălin Ţepelin, opinie dură despre negativişti: “Staţi acasă!”

Marius Niculae: "E din categoria prezentată de Ţepelin"
La conferinţa de presă de ieri, Marius Niculae a reacţionat la postarea lui Adrian Mutu. "Dacă a făcut asta, înseamnă că se numără printre oamenii despre care a scris Cătălin Ţepelin!". Gazeta a publicat ieri comentariul jurnalistului, "Staţi acasă!", un mesaj virulent faţă de o parte a contestatarilor naţionalei.

REACŢII LA RECE
După înfrîngerea de pe Karaiskakis, lumea fotbalului a reacţionat virulent la adresa "tricolorilor" şi a selecţionerului, majoritatea acuzînd opţiunile pentru echipa de start şi tactica. Iată alte reacţii, la 48 de ore după finalul de la Atena

"Echipa a jucat slab, dar luaţi în considerare şi factorul psihologic. Îmi doresc să avem acasă, în minutul 10, 1-0, dintr-o eroare de arbitraj. Să vedeţi atunci cum o să joace echipa!"
Adrian Porumboiu, fost arbitru, la DolceSport

"Trebuie să marcăm un gol repede şi, cu ajutorul publicului, să ne calificăm. Publicul trebuie să aibă răbdare, golurile pot veni oricînd, chiar şi în minutul 70. Grecia este ca şi noi, o echipă muncitoare, nu este Portugalia"
Marius Niculae, atacant România

"Mi-a plăcut că Piţurcă a spus că la naţionala noastră e mult de muncă. Eu aş mai spune că e nevoie şi de ore de nesomn, mai ales înaintea meciului. E nevoie de ore petrecute la tabla de tactică"
Anghel Iordănescu, fost selecţioner, la sportro

"Cred că 2-0 este un rezultat la îndemîna tricolorilor noştri şi sperăm să se întîmple aşa. Depinde de formă şi de şansă"
Gheorghe Ştefan, preşedinte de onoare Ceahlăul, la DolceSport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
radianu
radianu  •  18 Noiembrie 2013, 17:49

sanse de calificare de doi bani! Maxim 25% mai avem sanse sa ne calificam!

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  18 Noiembrie 2013, 11:48

sa stiti ca in momentele grele se vede caracterul omului. nu sunt impotriva criticilor insa acum in momentul asta eu va indemn sa ii sustinem sa fim alaturi de ei. dupa aia si in caz de victorie si in caz de infrangere o sa avem timp sa analizam sa criticam sa vedem ce nu s-a facut bine si sa tragem invataminte. insa pana atunci eu ii sustin si cu mintea si cu sufletul: HAI ROMANIA!!!

ddd_bv
ddd_bv  •  18 Noiembrie 2013, 10:46

.....sau Banel in zilele bune....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează