FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - PORTUGALIA U21 1-1

Primele critici la adresa naționalei de tineret după remiza cu Portugalia: "Jucătorii nu m-au impresionat, jocul nu mi-a plăcut"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 11:16

Deși naționala U21 a primit un val de laude după egalul cu selecționata Portugaliei, 1-1, fostul internațional Florin Răducioiu nu s-a declarat încântat de jocul "tricolorilor" mici din partida de vineri seară. 

"Mă asteptam la mai multe din partea jucătorilor. Nu m-au impresionat.
Credeam că o să văd mai mult de la unii jucători ai noștri. Am obținut un egal, dar jocul nu mi-a plăcut. 

Dennis Man a fost cel mai bun de pe teren, îmi place foarte mult de el. Portughezii au jucat mai bine, au avut o posesie mai bună și puteau câștiga dacă ne uităm la ce ocazii au avut", a declarat Florin Răducioiu, la plecarea de la stadionul din Ovidiu. 

Vezi și: 

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
485809194904413
Costel Tudor  •  11 Noiembrie 2017, 21:32

Flocirel asta , a facut comentariul despre echipa in limba italiana ???

mosvasile
mosvasile  •  11 Noiembrie 2017, 15:29

Las-o jos Florinel! Niciodata nu am vazut o echipa de tineret mei frumoasa decat echipa asta,a lui Daniel Isaila !Chiar si aseara cand au dat navala fcsb-istii,in echipa dupa ce au vazut ca s-a castigat meciul cu Elvetia!In mod normal, Isaila avea dreptul sa nu mai primeasca inapoi "***" lui GG,dupa ce "s-au ratacit" inainte de meciul cu Elvetia,plecand de la lot la porunca martafoiului! Dar,ar fi fost pacat pentru jucatori,pentru ca ei nu au nici o vina! Iar Contra nu ar trebui sa se amestece,bagandu-il pe gat pe Razvan Marin-poate ca si pe fcsb-isti-cu toate ca "Dani" ii explicase ca ar dori sa mearga tot cu echipa castigatoare! Lasati-l in pace pe Isaila!Ca stie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

raul4steaua
raul4steaua  •  11 Noiembrie 2017, 12:31

Isi da si asta cu parerea, un zero ca antrenor cu care juniorii pierdeau rusinos pe unde mergeau cand era selectioner, eu zic ca ar trebui sa ne bucure sirul bun de rezultate din ultima vreme la U21 si chiar si la U19, exista sperante pentru viitorul nu foarte indepartat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează