FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

Primele declarații desprea organizarea meciurilor de la EURO 2020 » Ce spune Burleanu: "Vom avea o schimbare"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 12:10

Președintele Federației crede că organizarea celor patru meciuri de la EURO 2020 nu este în pericol și speră că noul Guvern Grindeanu va urgenta pregătirile pentru supercompetiția de peste trei ani. 

"Toate activităţile, procesele şi acţiunile pentru organizarea EURO 2020 sunt gestionate de un Comitet Interministerial încă din 2014.

Acest comitet, format din reprezentanţi ai Primăriei Capitalei, Guvernului şi FRF şi cu UEFA ca for tutelar, monitorizează toate angajamentele României de la momentul candidaturii. Vom avea cu siguranţă o schimbare a membrilor din partea Guvernului, dar proiectul merge mai departe.

Lucrările de pregătire a Euro 2020 au fost declanşate, există verificări permanente şi sunt convins că şi Guvernul Grindeanu va continua acest proiect.

Sunt şi membri ai Guvernului care cunosc foarte bine proiectul Euro 2020 şi care au o viziune amplă asupra fenomenului fotbalistic. În definitiv, nu este un eveniment al FRF, al fotbalului, ci este unul al României cu mare vizibilitate internaţională şi parte a unui proiect de ţară",a spus președintele Federației pentru news.ro.

România urmează să organizeze patru meciuri la Campionatul European din 2020, trei din faza grupelor și unul din optimi.

Programul de guvernare al PSD nu are obiective cu privire la Campionatul European din 2020, deși Bucureștiul va fi gazda a patru meciuri la turneul de peste trei ani. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
americanu197
americanu197  •  06 Ianuarie 2017, 15:40

monitorizeaz-o pe-a mea burlene

ckhristian
ckhristian  •  06 Ianuarie 2017, 13:03

Nu cred ca acel Comitet interministerial a avut ceva de gestionat pana acum.

ray51
ray51  •  06 Ianuarie 2017, 12:28

Burleanule, ai monitorizat activitatea guvernului Ciolos in ceea ce priveste derularea acestui proiect? Sau te repezi acum la 'gatul ' noului guvern?...cand mai sunt 2 ani si jumatate.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close