GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROGRAM

EURO? Care EURO? » Ce prevede programul de guvernare al PSD cu privire la sportul românesc » Planurile pentru următorii 3 ani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 17:06

Programul de guvernare al PSD din perioada 2017-2020 prevede realizarea unor obiective importante și pentru infrastructura sportivă.

Se vrea construirea a cel puțin două săli polivalente de câte 10-15.000 de locuri și a cel puțin 4 patinoare acoperite, anunță News.ro.

Executivul condus de Sorin Grindeanu vrea să construiască două săli care să poată fi folosite pentru atletism, gimnastică, tenis, scrimă, haltere, lupte, arte marțiale și box, dar și două baze nautice pentru kaiac-canoe și două pentru canotaj. De asemenea în plan sunt și două hipodromuri și un velodrom.

În schimb, programul de guvernare nu are obiective cu privire la Campionatul European din 2020, deși București este gazda unor meciuri de la acest turneu final.

Singura referire în programul de guvernare apare între paranteze, la capitolul Transporturi: "Modernizarea şi dezvoltarea transportului trebuie abordate plecând de la principiul asigurării siguranţei şi securităţii. România trebuie să se alăture în acest domeniu infrastructurii europene şi mondiale ţinând cont de nevoile specifice românilor.

Ne dorim că în viitor, prin infrastructură dezvoltată, să ajutăm economia, turismul, sportul prin competiţiile în care România este angrenată (Campionatul European de Fotbal), de a avea o legătură rapidă între oraşele României cu Europa şi întreagă lume."

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
zecs93
zecs93  •  04 Ianuarie 2017, 23:52

e clar, papa cu stadioanele !!!

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  04 Ianuarie 2017, 19:40
Postat de bigdeal pe 04 Ianuarie 2017, 17:48

Baaaaaa, modernizati stadionul Ghencea, ca jar mancati daca va jucati cu Talpan!

ai sa vezi ca doar ala va fi modernizat, acum au tot interesul sa faca asta

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Ianuarie 2017, 18:30

Eu sincer nici nu ma asteptam sa se faca ceva. Dar sa mai asteptam un pic ca sa fie oficial. De stadionul Dinamo de 2 ani se zice ca se face unul nou..apoi ca se modernizeaza asata nou. In final se vor pune niste scaune noi si la primele 2-3 meciuri se va deschode parcarea. Daca pe stadionul Ghencea care e al ministerului si unde nu joaca nimeni nu s.a facut nici o lucrare..la Dinamo e clar ca nu se va face nimic.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează