FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Înlocuitor-surpriză pentru Iordănescu: "E numărul unu, merita de mai mult timp să fie selecţioner"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2015 17:44

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, crede că Mircea Rednic ar fi îndreptăţit să preia echipa naţională a României după Euro 2016.

"Nea Mircea Rednic ar fi meritat la naţională mai demult, nu de acum. El este antrenorul numărul unu din România şi vorbesc rezultatele pentru dînsul.

Poate va ajunge la echipa naţională, sper să-şi dorească asta atunci cînd va fi chemat să antreneze România. Dar e clar, pentru noi e mai bine să fie aici decît la echipa naţională", a spus Ionel Dănciulescu, conform Mediafax.

Anghel Iordănescu, actualul selecţioner, va renunţa la post după Campionatul European din 2016.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (35)
redshow
redshow  •  27 Noiembrie 2015, 22:01

Huahuahuahuahua...gluma zilei...rednic e un om de nimic

zecs93
zecs93  •  27 Noiembrie 2015, 17:26
Postat de Bianca Benea pe 27 Noiembrie 2015, 14:04

Ce comentarii de oameni prsti , antrenati voi nationala daca Rednic nu merita , idiotilor !

Niste imbecili si marea majoritate fcsbisti si cu sateliti lor, auzi pe cine propune unu mai jos, pe hagi, pe iordanescu jr :))))))))))))))))))))))))))))))))) astea au uitat ca hagi deabia vb limba romana bine si ca a mai fost la nationala si ne-a scos puternica,super nationala Slovenia, iar iedu jr inafara ca e baiatu lu tata altceva nu a facut nimic notabil, a prins acuma curaj ca se afla pe locu 3 cu pandurii dar sa nu uite ca campionatu nu sa terminat si oricum, ce mare performanta ar fi locu 3 in liga 1 ??? Daca nu i-ei titlu esti pa !!!

zecs93
zecs93  •  27 Noiembrie 2015, 17:24
Postat de jianu_pandurii pe 27 Noiembrie 2015, 08:26

cred ca da, ii face reclama unui dintre cei mai slabi si mai lipsiti de caracter antrenori din fotbalul romanesc. cand viitorul si craiova stergeam cu dinamo pe jos nu ziceau nimic. A fost deajuns sa bata si dinamo pe cineva, pe steaua fara antrenor si gata apare strambu ca varianta. Ete part. Pai Iordanescu e de 100 de ori mai bun decat refnic. Daca e pe asa sa vina petrescu, hagi macar sa fie mai tineri si sa nu fiu cinsiderati atat de josnici si lipsiti de caracter cum e vazut strambu

Ce *** esti, pai tu dupa meciurile alea cu viitorul si craiova te i-ei mah *** ??? Pai Rednic e cel mai bun antrenor din Romania, nu are adversari in mom. de fata si asta nu datorita locului bun pe care se afla cu Dinamo ci in intreaga lui istorie, sti ca Rednic a luat tilturi, cupe,supercupe, a jucat in cupele europene ??? stiai, iordanescul tau inafara ca e fiul generalului de la nationala si ca a stat un meci pe banca stelei ca principal ce mari performante ??? astea sunt performante ?? vai de capu tau, sti tu fotbal la fel cum se pricepe vaca la balet !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează