FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Războiul între Răzvan Burleanu şi Florin Prunea e tot mai intens: "Să facă publice sumele de la UEFA!"

Articol de - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2016 00:00

După ce Burleanu l-a făcut pe Prunea "casier, nu manager, că aşteaptă bani de la autorităţile locale", fostul portar îi cere socoteală pentru "cele 20 de milioane de euro care vin anual la FRF de la forul european"

Ieri, într-un interviu pentru Radio France International România, preşedintele FRF l-a atacat frontal pe preşedintele celor de la CSMS Iaşi: "Prunea nu e un manager, e doar un casier. Conduce un club care se susţine doar din banii autorităţilor locale. E o diferenţă majoră de perspectivă între noi. Stă cu mâna întinsă la autorităţile locale!".

"Banii de la UEFA sunt 90 la sută din bugetul FRF!"

Reacţia lui Florin Prunea n-a întârziat. Fostul portar al Generaţiei de Aur, membru în Comitetul Executiv, a răspuns în acelaşi registru: "Casier e el! Să facă publice toate sumele încasate de FRF de la UEFA! Sunt aproape 20 de milioane de euro pe care el le încasează anual de la UEFA! Chiar dacă nu te califici nicăieri. Toate federaţiile primesc astfel de sume, iar banii trebuie să meargă în proiecte pentru fotbal, la copii şi juniori. Dar la FRF se dau salarii imense, din ei şi-a dat Burleanu prima aia de 90.000 de euro, pentru care nici măcar n-a transpirat, diurne de 500 de euro la deplasări. Banii care vin de la UEFA reprezintă 90 la sută din bugetul FRF. Ce fac ei, că vin cu tot felul de sponsori, e o nouă diversiune securisto-comunistă. Primesc doar produse, bani vin doar dacă echipa naţională se califică la turnee finale. Aşa că el e casier, nu noi!".

"O să avem anticipate!"

Florin Punea anticipează că "Burleanu nu prinde finalul mandatului la Casa Fotbalului". Fostul internaţional susţine că "şi cei care l-au pus au început să se delimiteze de el şi când îi vor da drumul de tot din braţe, vom avea alegeri anticipate pentru conducerea FRF".

"Dacă Burleanu nu ştie, 95 la sută dintre cluburile din România sunt susţinute de autorităţile locale. Dacă aceste echipe nu ar exista, el ar fi preşedinte de CAP, nu al FRF!"
Florin Prunea, fost internaţional

"Burleanu tot sapă disperat să-şi facă lobby pe la Bruxelles, să prindă un loc în Comisia UEFA-Uniunea Europeană. Sapă degeaba, că s-au prins şi cei de la UEFA cu cine au de-a face"
Florin Prunea, fost internaţional

"Mă consider un preşedinte curajos. Vom merge înainte cu regula jucătorului U 21 şi cu cea a bugetului de 10 la sută din transferuri pentru Centrele de copii şi juniori"
Răzvan Burleanu, preşedinte FRF

"Normal că eşti curajos la banii pe care îi iei de la UEFA şi pe care ţi-i dai singur, în timp ce fotbalul românesc moare!"
Florin Prunea, fost internaţional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
pol1iasi
pol1iasi  •  30 Noiembrie 2016, 10:31

Da` tu, prunica, de ce iti iei ma prime si salar in valoare totala de peste 100.000 de euro de la un club foarte sarac, care are buget de maxim 3.500.000 de euro ????

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Noiembrie 2016, 09:59

Burleanu e vinovat ,ca echipele din tara au fost praduite de fostii ,actualii patroni ,ca se aranjeaza meciuri(scuza lor : mai facem si noi un ban de Sarbatori!) . Prunea l-a destituit pe antrenorul italian al Iasului si l-a scos fortat cu politia. La orice ora tradeaza si fuge la Steaua de exemplu. Ca acolo miroase a bani. Mai lupule moralist,stai jos si sugeta!

fibra
fibra  •  30 Noiembrie 2016, 09:31

Prunea are un tupeu incredibil,desi si el a luat prime in trecut,de care se face ca ploua.Caracter de maidan ce poti sa-i ceri? Ce pentru el era corect pentru altul nu e.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează