FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Răzvan Burleanu a recunoscut că s-ar putea înţelege cu Victor Piţurcă pentru reducerea duratei contractului pînă în 2015: "Nu pleacă, dar avem variante de rezervă!" ;)

Articol de - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 22:13

Şeful de la Casa Fotbalului a încercat să evite subiectul Piţi, ca să păstreze "unitatea şii atmosfera înainte de Ungaria şi Finlanda", dar surse federale susţin că cei doi s-au înţeles şi selecţionerul va pleca la arabi dacă va returna 500.000 de euro


Subiectul plecării lui Victor Piţurcă de la "naţională" a ţinut capul de afiş şi la conferinţa de presă de ieri, organizată la Casa Fotbalului, pentru lansarea oficială a imnului suporterilor României. De vreo trei săptămîni, Răzvan Burleanu a recunoscut că tot ascultă în maşină, pe drumul spre federaţie, imnul compus de Iris. În acelaşi timp, probabil se gîndeşte dacă Piţurcă semnează sau nu cu Al Ittihad.

"Eu ştiu că, deocamdată, nu pleacă", a explicat ieri preşedintele, după ce duminică seară a avut mai multe runde de discuţii cu selecţionerul la meciul Steaua - Astra 0-0. Şi totuşi, tot Burleanu admite că "federaţia are variante de rezervă, şi pe termen scurt, şi pe termen lung".

"Nu ţine să stea pînă în 2016"
Şeful FRF a dezvăluit doar că "din discuţiile cu Piţurcă am înţeles că nu se cramponează să rămînă pînă în 2016", referindu-se la "greşeala" de redactare a ultimului contract dintre FRF şi tehnician. Burleanu spune că "sînt doar zvonuri care nu se vor confirma, acelea că Victor Piţurcă va pleca după dubla cu Ungaria şi cu Finlanda".

Pe de altă parte, surse federale susţin că "cei doi s-au înţeles şi că selecţionerul ar putea pleca dacă achită federaţiei în jur de 500.000 de euro. Normal că Piţi nu s-ar crampona să rămînă pînă în 2016 dacă deja s-a înţeles cu arabii. Asta ar însemna că pentru diferenţa aceea de un an s-ar scădea din clauza de reziliere cu FRF vreo 500.000 de euro. Şi cum Burleanu a fost de acord iniţial să dea doar 700.000 de euro din cei 1,4 milioane de euro, acum s-au înţeles la fel, la jumătate din suma rămasă pînă în 2015".

Arabii îl anunţă iar la Al Ittihad din 16 octombrie
Conform digisport, antrenorul de 58 de ani ar urma să-l ia în staff-ul său, la arabi, alături de secunzii şi de mai vechii săi colaboratori de la lot, şi pe fiul său, Alexandru Piţurcă, cel care, de curînd, a început Şcoala de antrenori în România. În plus, presa din Arabia Saudită îl instalează iar pe tehnician pe banca lui Al-Ittihad, din 16 octombrie, la două zile după partida României din Finlanda.

Clubul arab nu şi-a numit încă un "principal", dar, cu Khalid Al Koroni pe bancă, se descurcă foarte bine, cu 6 victorii din tot atîtea etape în campionat, unde ocupă locul doi, la egalitate de puncte cu Al Nassr.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bamse1901
bamse1901  •  30 Septembrie 2014, 17:19

ai devenit si tu fan Pitypoy?

torque07
torque07  •  30 Septembrie 2014, 16:52

Ok, pleaca Piturca, si care sunt variantele de rezerva?? Tare sunt curios sa aud cateva nume. Lucescu? Boloni? Munteanu? Nu o fi Piturca asta un geniu de antrenor dar pe langa altii care ar putea veni, e cu o clasa peste

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  30 Septembrie 2014, 11:28

Iti dai seama ce tzeapa isi vor lua camilarii daca il aduc pe pizzdurca? Pai aia au antrenor mai bun decat satana, ca doar nu crede cineva ca barbugiul ar fi in stare sa castige 6 partide din 6 intr-un campionat fie el si unul slab ca la arabi!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează