FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE, 29 MARTIE, 19:00, TVR 1

Răzvan Burleanu, despre marea problemă a României înainte de meciul cu Feroe: "Avem emoţii"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 martie 2015 13:21

România va juca primul meci oficial din 2015 contra reprezentativei Insulelor Feroe, iar preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a prefaţat duelul.

"Să nu uităm de victoria lor contra Greciei. Să nu ne imaginăm că meciul este uşor şi că avem deja cele trei puncte. Partida trebuie tratată cu responsabilitate şi dedicare.

Stranierii sînt o problemă fundamentală a naţionalei României. De exemplu, Vlad Chiricheş nu prinde lotul, iar Florin Gardoş nu evoluează constant. Avem emoţii şi pentru meciul cu Irlanda de Nord. Avem mare nevoie ca Vlad Chiricheş să îşi găsească o echipă şi să înceapă să joace mai multe meciuri. Este foarte important ca stranierii să joace cît mai mult.

Singurii stranieri care impresionează sînt Lucian Sînmărtean şi Claudiu Keşeru. Sînt încîntat de evoluţiile amîndurora. Prestaţiile lor ne dau încredere că pot juca la acelaşi nivel şi pentru naţională. Sînt jucători profesionişti şi sînt foarte dedicaţi amîndoi", a spus Răzvan Burleanu la DigiSport.

Partida România - Insulele Feroe se va disputa duminică, 29 martie, ora 19:00, în direct pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  22 Martie 2015, 09:25

Decat borfașii dinainte, mai bine voi, tu si cu Gino. Insa...din lipsa de altceva mai bun! Deocamdată. Demonstrați. La momentul actual va văicăriti ca media nu va asculta. Câștigați-o, daca puteți. La arbitri, aveți șef care conduce din Salonic. Despre campionat, va doriți unul mic-mic, mic de tot. Ca atare va vor fi si încasările, si creșterea juniorilor, si numărul spectatorilor din chiajna, otopeni, bolintin. Mici, mici de tot. Daca tot nu va interesează, daca fotbalul nu este pentru public, am o soluție: nu mai bine il Jucați voi, jucătorii si familiile lor, pe internet? Deocamdată, sunteți subțiri rau! Cu regret,

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  22 Martie 2015, 09:15

Nu Aveți Nici O Scuza Daca Luați Bataie cu Feroce! Sa îți fie rusine. Lasa grecii, totdeauna ne găsim alți papagali exemplu. Ai avea emoții si cu insulele Vanuatu sau Fidji...prostanacule.

blatistu49
blatistu49  •  21 Martie 2015, 22:03

numai vagabonti sint in mizeria manelista si penali ca JINO si un moldovean pus politic afon de fotbal

Vezi toate comentariile (9)
Comentează