FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CROAŢIA 1-2

Rednic: "Nu avem victoria asigurată cu Serbia dacă revine Mutu" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2009 00:00

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, spune că România trebuie să îşi facă griji după eşecul de astăzi cu Croaţia, pentru că revenirea lui Mutu nu ne garantează succesul în partida cu Serbia.

"Primele 25 de minute am jucat bine, după s-a văzut lipsa de jocuri. Ne-au şi lipsit doi jucători importanţi care vor reveni cu Serbia. Trebuie să fim îngrijoraţi după acest meci pentru că Serbia este mult peste Croaţia în acest moment. Dacă revine Mutu, nu înseamnă că avem victoria garantată cu sîrbii", a spus Mircea Rednic la Telesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  12 Februarie 2009, 11:34

Un jucator (fie el si Mutu) nu poate castiga singur meciul.Daca Piti va face prostia sa joace cu Radoi langa Tamas va fi vai de noi.Pe Radoi numai Becali il vede fundas,el este bun la mijloc.Ca fundas langa Tamas ar trebui Moti,Maftei,Ghionea,oricine altcineva numai Radoi nu.Si pe partea dreapta in locul lui Banel ar trebui luat Torje.

 •  12 Februarie 2009, 06:26

bv nea mircea, ai spus cea ce trebuie sa stim cu totii; nu poate mutu sa cistige de unul sing meciul cu serbia. are val, nu zic nu,dar nu asa mare sa poata fi el decisiv intr un meci.echipa este forta noastra, numai asa putem cistiga. valori nu avem, asta este adev.capul sus baieti, puteti cistiga cu sirbii. fiti mai modesti, ce naiba, si munciti mai mult in teren. bafta. lasati l n pace pe piturca, stie ce are de facut, mult mai bn ca noi, astia de pe margine. contra si petre, ajunge cu ei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează