FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Reghecampf, îndreptățit pentru decizia de a nu lăsa jucătorii la națională: "Nimeni nu-l poate obliga"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 22:53

Fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, a reacționat după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că nu va lăsa jucătorii Stelei în cantonamentul echipei naționale de la sfîrșitul acestei luni.

"Regulamentul FIFA spune foarte clar termenele cînd jucătorii pot fi chemați la echipa națională și pentru cît timp. FIFA nu prevede turnee de pregătire. De-abia în luna martie mai este o perioadă de meciuri amicale. Mai departe e vorba de o bună înțelegere între cluburi și Federație. Nimeni nu poate obliga Steaua să trimită jucătorii la națională, dar nici amenințările nu-și au locul.

Dacă administrația clubului și actuala conducere tehnică decide să nu lase jucătorii la națională, nimeni nu le poate impune altfel. În același timp, nici naționala nu poate să renunțe la unii jucători de la Steaua, chiar dacă nu participă la acest turneu de pregătire", a spus Mircea Sandu la Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
antishtoia
antishtoia  •  05 Ianuarie 2016, 08:18

Ar fi bine sa nu/i ia! Sa stea acasa. Si sa nu/i ia, pe niciunul, la nici un meci de la Campionatul european. Pe niciunul. Nici acolo, generalul icoana, nu este obligat sa/i ia. Sa stea acasa si sa se uite la coafurile doamnei si milogului mop!

7mai1986
7mai1986  •  05 Ianuarie 2016, 00:57
Postat de vali_titan pe 05 Ianuarie 2016, 00:37

corect, asa cum nimeni nu il poate obliga pe Iordanescu sa ii cheme la EURO pe cei de la Steaua. Care pe care...

Ok sa nu-i ia,care-i problema.Sa fie astia in forma si el sa nu-i ia.Nu vad nici o pb.Problema e in felul urmator ar trebui sa faca acum un turneu de pregatire cu tinerele sperante,un ivan,un florin tanase,un rotariu,un steliano filip,cu jucatori care nu au mai fost,sa vada daca se poate baza pe ei.Ca pe chipciu,popa,papp,ii cunoaste.

demolarii
demolarii  •  05 Ianuarie 2016, 00:53

FCSB nu are jucatori de nationala. In plus a demonstrat in ultimii 15 ani ca nu este in stare sa fie mai mult decat un showroom pentru jucatorii transferati. Cu o exceptie, Piturca, toti antrenorii care s-au perinadat au lucrat cu jucatori consacrati, acestia fiind si cei care au fost mai apoi vanduti pe sume mai consistente. Dar No Name-uri care sa devina vedete, deloc. In momentul de fata un selectioner serios (selectionerii lucreaza pe termen scurt 2-4 meciuri pana la o campanie, federatiile neputand suporta concurenta salariala a cluburilor) are nevoie de rezultate. Exemplu sotul Anei selectioner +antrenor FCSB= promovare jucatorii sotiei, doar lucreaza pe comision la FCSB. Interventia la M Sandu, cel ce a lasat membrii afiliati FRF (cluburile de fotbal) intr-o situatie falimentara dupa 20 si de ani (cate cluburi erau la numirea sa ca presedinte FRF si cate la plecare, realizarea sa epocala fiind sediu de lux-se credea probabil la vreun trust de constructii si nu la FRF), de a avantaja FCSB-datorita verilor Becali si inca una doua echipe, politica continuata de R Burleanu, a dus la diluarea competitiilor organizate si implicit la scaderea calitatii. Fenomenul patronat de FRF este singurul care in antiteza cu Cpdul Penal, permite persoanelor care au comis infractiunii pentru care au fost condamnati penal in cadrul acestui fenomen sa aiba activitate si in continuare, fara nici o restrictie. Oare de ce, ca de mult se stie ca oierul isi schimba suba, dar naravul BA.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează