FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU

Reunirea titanilor » Belodedici și Savicevici au fost personajele principale ale dineului oficial

Foto: Raed Krishan (Cluj)
Foto: Raed Krishan (Cluj)

Articol de , - Publicat luni, 05 septembrie 2016 00:00

Dineul oficial organizat ieri după-amiază la Grand Hotel Italia din Cluj a însemnat momentul unei reîntâlniri între două staruri: Miodrag Belodedici și Dejan Savicevici.

Belo lucrează în Departamentul de promovare al FRF, Dejan este acum președintele federației din Muntenegru, dar pe cei doi îi leagă trei sezoane spectaculoase petrecute împreună în tricoul Stelei Roșii Belgrad, cu care au cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1991.

În fața hotelului, cei doi s-au îmbrățișat și au condus apoi alaiul către obișnuita reuniune dinaintea jocurilor. "Am povestit despre anii de la Steaua Roșie și ne aminteam, printre altele, despre o deplasare făcută împreună în Argentina pentru un meci între o selecționată europeană și una sud-americană. Am mers atunci și cu Milan Miljanici, un Piști Kovacs al sârbilor, iar până am ajuns la Buenos Aires am călătorit de am crezut că mergem la capătul pământului. Am jucat pe stadionul lui Boca Juniors și a fost o atmosferă colosală", a spus Belo.

"Polonia și Danemarca sunt favoritele grupei, România și Muntenegru se vor bate pentru locul 3"
Dejan Savicevici

34de titluri personale sau cu echipele de club au strâns împreună în carieră Belodedici și Savicevici

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează