FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA

Mesaj amenințător al jucătorilor armeni înaintea meciului cu România: „Nu intrăm pe teren pentru a juca la remiză”

Taron Voskanyan (nr. 4) în meciul dintre Germania și Armenia
 Foto: Imago
Taron Voskanyan (nr. 4) în meciul dintre Germania și Armenia Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 10:00 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 10:57

Deși pornesc cu șansa a doua în meciul de luni seară, contra României, fotbaliștii armeni sunt gata să producă surpriza și să învingă „naționala” lui Mirel Rădoi în partida de pe Ghencea.

  • România - Armenia, din grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial, se joacă luni, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV. 

Taron Voskanyan (28 de ani), fundaș central în echipa antrenată de Joaquin Caparros, îi avertizează pe „tricolori” că nu vor avea un meci facil împotriva Armeniei, care vine la București pentru a lua cele 3 puncte.

„Pot spune că adversarul nostru este o echipă foarte puternică. Ne-am dat seama de forța lor de la primul meci. Vom încerca să ne concentrăm pe cât de mult posibil pentru a obține o victorie și mâine. 

Nu intrăm pe teren pentru a juca la remiză. Vom încerca să dăm totul, pentru că acest meci este foarte important pentru noi. Dacă nu mă înșel, am jucat de două ori (n.r. - contra cluburilor românești). Pot spune că au fost echipe foarte bune”, a spus acesta la conferința de presă premergătoare partidei.

Voskanyan a mai jucat împotriva formațiilor românești cu echipa de club, Alaskert, în preliminariile cupelor europene. Acesta a înfruntat FCSB și CFR Cluj, fiind eliminat în ambele rânduri.

Interes major pentru România - Armenia

România păstrează încă șanse de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022, iar prestația elevilor lui Mirel Rădoi din meciul contra Germaniei le dă speranțe fanilor.

Pentru acest, FRF a pus în vânzarea aproximativ 15.000 de bilete, reprezentând 50% din capacitatea stadionului Steaua, iar aproape toate s-au vândut. Naționala României revine în Ghencea după 12 ani (ultima partidă: România – Austria 1-1, 9 septembrie 2009, preliminarii CM 2010), iar fanii s-au grăbit să cumpere bilete online.

Deși sâmbătă, pe site-ul bilete.frf.ro mai erau doar 614 bilete, Federația a anunțat duminică că pentru meciul de luni mai sunt disponibile 5.000 de tichete disponibile, acestea putând fi achiziționate și de la casele de bilete ale stadionului Ghencea.

Video. Vezi cum au pregătiti armenii meciul contra României

Citește alte știri despre echipa națională:

O altă Românie! Mirel Rădoi, 5 schimbări pregătite pentru meciul cu Armenia » Cum ar putea arăta „tricolorii”

Un fost internațional armean e sigur: „România e favorită” » Ce probleme au armenii și la ce trebuie să fie atenți „tricolorii”

Citește și:

România s-a calificat în semifinalele Europeanului de minifotbal » Urmează marele test: reeditarea finalei CM din 2023
Altele
România s-a calificat în semifinalele Europeanului de minifotbal » Urmează marele test: reeditarea finalei CM din 2023
Kosovarii anunță: „Au bătut palma cu Rapid” » Cât încasează Șucu în total pe Krasniqi și Rrahmani
Superliga
Kosovarii anunță: „Au bătut palma cu Rapid” » Cât încasează Șucu în total pe Krasniqi și Rrahmani
Reacția lui Mititelu, când a auzit ce a spus Claudiu Niculescu în „războiul Craiovelor”: „Caracter și bărbăție, nu lașitate!”
Liga 2
Reacția lui Mititelu, când a auzit ce a spus Claudiu Niculescu în „războiul Craiovelor”: „Caracter și bărbăție, nu lașitate!”

Avem lista de rezervă a selecționerului României! Cele 4 nume de back-up pentru Euro 2024 + termenul pentru închiderea listei

Povestea României la primul Euro, din 1984: am lăsat Italia acasă! » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani


Comentarii (3)
c23665
c23665  •  11 Octombrie 2021, 11:28

Stadionul de peste 20 de milioane de euro din Liga 1 se inaugurează în weekend. Pana si *** din Sf. Gheorghe au stadion, numai *** nu...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

c23665
c23665  •  11 Octombrie 2021, 11:24
Postat de geogeo pe 11 Octombrie 2021, 11:16

Noroc ca n-are meci echipa de rugby a CSA UM 02301, ca nu mai intra nationala pe Ghencea...

Te prefaci ca nu stii cine are interzis pe stadionul Stelei?! Cand vor cere Hotzii drepr de joc in Ghencea, va fi mereu un meci de rugby!!!

geogeo
geogeo  •  11 Octombrie 2021, 11:16

Noroc ca n-are meci echipa de rugby a CSA UM 02301, ca nu mai intra nationala pe Ghencea...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează