FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA

Au mai picat doi: Iordănescu, forțat să facă schimbări de ultimă oră » Cum ar putea arăta acum primul „11” cu Grecia

Edi Iordănescu / Sursă foto: GSP
Edi Iordănescu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2022 10:27 / Actualizat vineri, 25 martie 2022 11:22

Edi Iordănescu se confruntă cu noi probleme de lot înaintea debutului pe banca naționalei. Astfel, noul selecționer nu-l va avea la dispozție pentru amicalul cu Grecia pe atacantul Denis Alibec, ultimul intrat pe lista „tricolorilor” gripați din lot. De asemenea, Rațiu a devenit incert.

  • Edi Iordănescu va debuta pe banca României astăzi, de la ora 20:15, în Ghencea, împotriva Greciei. Urmează un test Israelul, marți, 29 martie, la Netanya.
  • Partidele vor putea fi urmărite live pe GSP.ro și în direct la TV pe Pro X.

Noi bătăi de cap pentru Edi Iordănescu, chiar înaintea meciului de debut la cârma naționalei. GSP.ro a aflat în această dimineață că lista fotbaliștilor cu probleme s-a lărgit. Unul dintre ei e chiar Denis Alibec, atacantul care era anunțat titular diseară. Acesta a acuzat simptome puternice de gripă și nu va fi nici măcar în lot. 

De asemenea, tot din cauza unor stări gripale, fundașul dreapta Alin Rațiu este incert, exact cum se întâmplă și cu Cristi Manea, concurentul său pe post. În locul acestora ar putea fi folosit Deian Sorescu, convocat pe ultima sută de metri la lot

După ce a pierdut o treime din lot, inclusiv oameni din staff-ul lui Iordănescu au început să acuze stări gripale,  mai informează sursele Gazetei. 

Edi Iordănescu, probleme serioase de lot înainte de România - Grecia

Ieri, Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate că Dennis Man, Cristi Manea, Nicușor Bancu, Andrei Ivan, Vlad Chiricheș, Adrian Rus, Radu Drăgușin și Mihai Bordeianu au venit cu probleme la reunirea de la Mogoșoaia și nu au putut face antrenamente normale în această perioadă. 

Toți au fost testați Covid-19, iar rezultatele acestora au fost negative, dar problemele respiratorii, dar și de altă natură le-au dat bătăi de cap, atât lor, cât și staff-ului.

Mai mult, sursele GSP.RO, susțin că cel puțin trei sau patru dintre jucători nu vor putea să fie recuperați și nu vor juca în meciul de verificare cu Grecia, făcându-se eforturi să fie apți pentru duelul cu Israel.

România - Grecia, echipe probabile:

România: Fl. Niță - Sorescu, Nedelcearu, Chiricheș, Toșca - R. Marin, Cicâldău - Al. Maxim, Fl. Tănase, Mihăilă - Pușcaș
Rezerve: Aioani, H. Moldovan, Rațiu Cr. Manea, Ad. Rus, A. Burcă, R. Drăgușin, Camora, Bancu, M. Marin, Bordeianu, Al. Mitriță, Oct. Popescu
Antrenor: Edward Iordănescu

Grecia: Vlachodimos - Rota, Mavropanos, Chatzidiakos, Tsimikas - Bouchalakis, Siopis, Mantalos - Limnios, Pavlidis, Bakasetas
Rezerve: Paschalakis, Athanasiadis, Lyratzis, Tzavellas, Kyriakopoulos, Nikolaou, Chatzigiovanis, Alexandropoulos, Kourfalidis, Douvikas, Pelkas, Giakoumakis, Koulouris
Antrenor: Gus Poyet

Citește și alte știri despre naționala României: 

România - Grecia. Răzvan Burleanu continuă campania electorală și la primul meci al lui Iordănescu la „națională” » Cadoul făcut celor peste 250 de votanți

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (6)
cky33
cky33  •  25 Martie 2022, 18:40

Ma credeam un soi de expert în statistica fotbalului. Pana cand mi-am dat seama ca nu stiam ca exista echipele lui Alibec si Sorescu. Amin.

liviuemil
liviuemil  •  25 Martie 2022, 12:02

E si vaccin antigripal, pentru cei care nu stiu.

vasileroaita
vasileroaita  •  25 Martie 2022, 12:00

De la FCSB joacă - vorba vine - doar Tănase care... e vaccinat! Fără Tăvi Crevedia nu putem câștiga cu grecii...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează