FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO

VIDEO Spioni pentru Kosovo înainte de meciul cu România: „Am vorbit cu ei, totul e în telefon”

Articol de , - Publicat luni, 11 septembrie 2023 19:50 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 21:08

Primoz Gilha, selecționerul naționalei din Kosovo, și fundașul Mergim Vojvoda au prefațat meciul contra României, de marți, ora 21:45. 

  • România continuă parcursul din preliminariile Euro 2024. Jucăm marți, 12 septembrie, de la 21:45, cu Kosovo (Antena 1)
  • La jumătatea preliminariilor, România e pe loc calificabil, doi, cu un punct deasupra Israelului și la două lungimi distanță de liderul Elveția

La conferința de presă, cei doi au analizat naționala lui Edi Iordănescu și i-au lăudat pe „tricolori”, Selecționerul a dezvăluit că a primit informații despre jucătorii români de la cei doi kosovar din Liga 1, Ermal Krasniqi (CFR Cluj) și Albion RrahmanI (Rapid).

Paul Pogba a fost prins dopat » Francezul, suspendat provizoriu
JUVENTUS
Paul Pogba a fost prins dopat » Francezul, suspendat provizoriu

VIDEO Ce spun kosovarii înainte de meciul cu România

„Mă aștept la un rezultat pozitiv. Vom da totul. Jucăm împotriva unei echipe cu foarte mulți jucători tehnici. Dar și noi avem jucători buni, care evoluează la cluburi mari”, a declarat selecționerul.

Întrebat dacă a primit informații despre România de la kosovarii din Liga 1, Primoz Gilha a răspuns zâmbit: „Da, am vorbit cu ei. Totul e în telefon”.

Selecționerul a fost completat de Mergim Vojvoda, fundașul lui Torino: „Vrem să ne concentrăm pe jocul nostru. Nu ne e teamă de public. Venim de la echipe mari și suntem obișnuiți cu asta”.

VIDEO Antrenamentul oficial al kosovarilor

La seceta care e la nivel de echipă de club, noi avem nevoie de aer! Depinde cât de mult vom reuși să lucrăm în echipă, va trebui să încercăm să înțelegem anumite lucruri. Vin norvegieni și ne pasează în 10 oameni, vin danezi și construiesc 30 de situații, vin finlandezi cărora nu le putem lua mingea. Trebuie să conștientizăm anumite lucruri. 

Vor fi schimbări cu siguranță în meciul cu Kosovo. Mi-e greu să spun câte vor fi, n-aș spune-o, oricum, înainte de meci, aceste lucruri fac parte din procesul de pregătire a partidei. Contează să putem alerga, să putem câștiga dueluri, va fi o confruntare fizică. Vă spun că sinceritate că așteptăm un joc și mai dificil decât a fost cu Israel. Kosovo are în componență jucători care joacă meci de meci în campionatele de top și vin aici să-și joace ultima carte.

- Edi Iordănescu

Citește și:

Diferență uriașă față de România - Israel! Câți spectatori vom avea contra lui Kosovo

Poli Iași l-a propulsat în cariera, acum e un pericol pentru România! Alți doi kosovari ne dau frisoane

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează