FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA 0-0

ROMÂNIA - SERBIA 0-0 // Ciprian Tătărușanu, avertisment pentru Gigi Becali: "A fost o bătaie de joc!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 19:08

România și Serbia au terminat la egalitate, scor 0-0. Gazonul de pe Arena Națională a fost din nou o piedică în calea spectacolului fotbalistic. Ciprian Tătărușanu a caracterizat în termeni duri starea suprafeței de joc. 

"N-a fost vorba de teamă de sârbi, ci e normal să te retragi un pic atunci când joci în inferioritate contra unei echipe puternice. Gazonul a fost execrabil, probabil, cel mai prost pe care am jucat eu vreodată! De-abia stăteau fotbaliştii în picioare. Şi se mai vorbea că va fi bun şi va rezista, a fost bătaie de joc.

Atmosfera a fost OK, publicul ne-a dat elan, atât a putut, nici jocul nu le-a dat mai multă vivacitate celor din tribune.

Atât timp cât mai sunt şanse, normal că vrem locul 1, vom lupta până la final. Din păcate, şi eliminarea lui Tamaş ne-a făcut să nu putem mai mult, cred că arbitrul a fost prea drastic. A fost fault, dar a vrut să lovească mingea, nu era de roşu", a declarat Tătărușanu după meci. 

"E normal ca Ionuţ Radu să vrea să-mi calce pe urme. Şi eu voiam la fel când eram la tineret, să urc la prima reprezentativă"Ciprian Tătărușanu

FCSB revine la București

FCSB a desfășurat ultimele 3 partide de pe teren propriu din Liga 1, cu Botoșani, Dunărea Călărași și Concordia Chiajna la Voluntari, pe arena Anghel Iordănescu. Oficialii vicecampioanei au anunțat că vor reveni la Arena Națională după meciul naționalei cu Serbia. 

Vezi și: Răzvan Marin i-a sunat pe "tricolorii" de la U21 și le-a transmis un mesaj + Critică gazonul de pe Arena Națională

CLASAMENTUL GRUPEI:

Serbia 4 2 2 0 5-2 8p
Muntenegru 4 2 1 1 6-3 7p
ROMÂNIA 4 1 3 0 4-3 6p
Lituania 4 0 0 4 2-9 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (14)
romulus65
romulus65  •  15 Octombrie 2018, 11:21

Trebuia sa faca ziaristul in asa fel incat sa bage si FCSB-ul in seama. In declaratia lui Tatarusanu nu exista nicio referire la Gigi Becali si nici un avertisment dat acestuia.

vladutz13
vladutz13  •  15 Octombrie 2018, 10:53

Au facut pauza o luna jumate si degeaba.... nu inteleg ce au facut atata timp, este la fel de rau ca inainte.

martinpen
martinpen  •  15 Octombrie 2018, 09:49
Postat de cristi_oase pe 14 Octombrie 2018, 20:40

Sa fim multumiti daca prindem locul 2 .Dupa jocul prestat nu putem emite pretentii prea mari.

Cum sa prinzi locul 2, daca Serbia le da meciul vecinilor din Muntenegru?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează