FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 0-0

Românii din tribune au fost dezamăgiți de "tricolori" şi îl critică pe Chipciu: "Nici nu s-a uitat la noi!"

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2015 00:00

Fanii l-au acuzat pe stelist că n-a răspuns la salut şi consideră egalul obţinut drept norocos, alţii au primit bilete folosite

Unii au bătut mii de kilometri din țară ca să ajungă la Belfast. Alții au venit din Dublin sau alte colțuri ale Irlandei. Voiau să vadă o victorie, dar și un joc pe măsură al "tricolorilor". Fanii români au plecat de pe Windsor Park cu figuri ușurate, dar nedumerite.

"Asta e echipa României?! Am avut noroc cu Tătărușanu, sau mai bine cu Lafferty, că a dat în el la sfîrșit!", şi-au răcnit aceştia nemulţumirea.

"Aroganţă"

Alții erau supărați și pentru modul în care au fost tratați de unii dintre jucători. "Chipciu s-a schimbat mult. După ce că a jucat slab, la schimbare nici nu ne-a băgat în seamă cînd noi îl salutam cu mîinile sus! De unde atîta aroganță. Noi ne-am chinuit să facem rost de bilete, am luat și la suprapreț", au adăugat aceştia.

"Am primit bilet folosit"

Alt susţinător, Marius Marosan, a conchis cu o întîmplare hilară: "Eram 33 în autocar. Toți aveam biletele plătite. Dar la biroul deschis de FRF la sediul federației nord-irlandeze nu mai erau decît 32! Am rămas fără. Reprezentantul FRF mi-a zis că ne vedem la stadion să-mi dea totuși biletul. Mi l-a dat, dar, surpriză, era deja folosit, se mai intrase o dată cu el. După parlamentări îndelungi cu organizatorii, abia am reușit să intru, dar mult după ce începuse meciul".

tabel

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
cainelup
cainelup  •  15 Iunie 2015, 16:37

Sincer, nici nu inteleg de ce tineau oamenii sa-l salute pe *** ala. Eventual salutul ala cu degetul mijlociu in sus, ca mai mult nu merita pacaliciul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adianghelescu
adianghelescu  •  15 Iunie 2015, 14:37

ce tupeu si pe specatorii astia cum sa se uite jucatorul care i-a eclipsat pe cristiano ronalfo si pe mesii , jucatorul de la o "mare" echipa la niste amarati care isi sparg pieptul sa incurajeze o echipa de doi bani, chipciu se si vede castigatorul balonului de aur dar acolo nu voteaza gspul si prosport si nici marii comentatori ai tvr care faceau si ne reaminteau de unde vine genialul jucator din 10 im 10 minute atunci cind se mai apropia si vedeta de minge

adianghelescu
adianghelescu  •  15 Iunie 2015, 14:33

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close