FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

S-a autoexclus. Definitiv! Săpunaru a refuzat ”naţionala” şi a plecat în vacanţă

Articol de - Publicat joi, 24 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 23 mai 2012 22:51

Piţurcă nu îl va mai convoca niciodată pe fundaşul dreapta de 28 de ani de la FC Porto


Cîştigătorul Europa League în 2011 cu FC Porto nu mai face parte din planurile lui Victor Piţurcă. Selecţionerul l-a exclus definitiv de la "naţională" pe Cristi Săpunaru, deoarece acesta şi-a luat bilete de vacanţă şi nu a vrut să vină la "naţională" pentru amicalele cu Elveţia (30 mai) şi cu Austria (5 iunie)!

"Piţurcă s-a supărat rău. Nu-l va mai deranja de acum încolo. Săpunaru nici măcar nu le-a mai răspuns la telefon secunzilor", au dezvăluit surse federale, cu referire la fundaşul care nu se află la prima ispravă de acest gen la lot.

Iar selecţionerul l-a înţepat subtil, ieri, în timpul conferinţei: "Sînt unii jucători care tratează neserios convocările, iar la lot vin cu nasul pe sus!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
bllonddu
bllonddu  •  25 Mai 2012, 13:25

foarte bine a facut . cand a venit si-au batut joc de el, asa ca nu vad de ce ar mia accepta sa vina. si la meciul cu franta cand s-a accidentat la incalzire dn cauza gazonului mizerabil pus de federatie si la turneul din america de sud cand s-a invoit deoarece tatal sau era pe moarte si piturca si cei de la federatie l-au au zis in presa ca nu vrea sa vina desi stiau foarte bine situatia lui.

margelatu2011
margelatu2011  •  25 Mai 2012, 05:13

DRAGI jucatori ai nationalei, Va rog sa luati exemplul lui SAPUNARU si sa nu mai veniti la nationala cand sunteti convocati atat timp cat cancerul fotbalului romanesc e la conducere!!! Spre deosebire de Sapunaru, va rog sa si spuneti de ce nu mai veniti: "Eu nu voi mai veni la nationala Romaniei atat timp cat Mircea Sandu si ceilalti incompetenti sunt la conducere!!!' DESTEAPTATI-VA ROMANILOR si luati atitudine fotbalistilor! Numai asa putem scapa de SANDU si DRAGOMIR! E de mult timpul! Jos cu INCOMPETENTA si HOTIA! Jos cu SANDU si DRAGOMIR!!!

misustelistul
misustelistul  •  24 Mai 2012, 22:08
Postat de maistor_kokir pe 24 Mai 2012, 02:00

F bine a facut Sapunaru , nu merita stricata o vacanta pt niste meciuri de doi bani , si un selectioner 0 bani ...

cine esti tu sa faci asemenea afirmatii...singurele calificari sunt cu piturca...ce a facut lucescu sau altii ?nimic.....traim din amintiri...ce calificari are generatia lui mutu?zero barat......

Vezi toate comentariile (51)
Comentează