FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORESPONDENȚĂ DIN ST. VINCENT

S-a înăsprit regulamentul pentru EURO! Collina le-a prezentat "tricolorilor" modificările

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 27 mai 2016 17:21

Membru al Comisiei de arbitri de la UEFA, Pierluigi Collina, a avut în urmă cu puţin timp o prelegere vreme de 45 de minute în cantonamentul "tricolorilor" informându-i vizavi de 26 de puncte noi în regulamentul de joc.

Iată câteva modificări:

  • Nu ai voie să te opreşti în drum spre executarea penalty-ului, altfel primeşti cartonaş galben şi se acordă lovitură liberă indirectă pentru adversar, chiar dacă ai marcat! Până acum, era avertisment şi se repeta penalty-ul.

  •  Un jucător aproape de margine, dă mingea peste adversar, dar este faultat în afara suprafeţei de joc. Se acordă cartonaş, galben sau roşu, în funcţie de gravitate şi lovitură liberă din punctul cel mai apropiat. Înainte se dădea minge de arbitru. Dacă mingea este în careu, atacul este în afară, dar e pe proiecţia suprafeţei careului de 16, atunci se acordă penalty.

  •  Atacul cu ambele picioare înainte este pedepsit cu cartonaş roşu, chiar dacă se atacă mingea..

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
andy56
andy56  •  27 Mai 2016, 21:37
Postat de John Milne pe 27 Mai 2016, 18:10

Pe dinamo no o afecteaza regulile astea . UEFA a dat-o afara din Europa.

stai flexat valahule, voi mergeti sa imbunatatiti recordul-rusinii.... io n-as vedea paiele din ochii adversarilor cata vreme barnele voastre sunt imense.....

kossu
kossu  •  27 Mai 2016, 18:34

Până la urmă la modificarea principală nea Puiu încă tot n-a înțeles: se pot schimba toate iconițele la pauză cu unele mai proaspete sau numai cruciulițele? Și referitor la cruciulițe: cele sfințite la muntele Athos se consideră din spațiul UE și tratate ca atare sau sunt extraeuropene? Chiar nu puteți fi și dumneavoastră mai clar, domnu' Collina, ce dr... Doamne-iartă-mă?!

1425838917717550
John Milne  •  27 Mai 2016, 18:10

Pe dinamo no o afecteaza regulile astea . UEFA a dat-o afara din Europa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează