FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF 2018

S-au făcut calculele! Cine ar fi câștigat dacă nu ar fi votat fotbalul feminin și futsalul la alegerile pentru FRF

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 19:27

Nu puține au fost vocile care au contestat alegerile de la Federația Română de Fotbal și au atras atenția că pe Răzvan Burleanu, câștigător detașat cu 168 de voturi, a câștigat un nou mandat doar pentru că a fost votat de cei din fotbalul feminin și futsal.

Jurnalistul Cătălin Oprișan a dezbătut subiectul de pagina sa de Facebook și a realizat câteva calcule simple. Rezultatul? Chiar și fără cele 54 de voturi de la cele două ramuri, în ipoteza în care toate au mers către Burleanu, actualul președinte ar fi câștigat alegerile fără mari emoții.

Același lucru a fost remarcat și de Răzvan Mitroi, directorul de comunicare de la FRF, care a ținut să sublinieze și faptul că Răzvan Burleanu nu doar că ar fi câștigat, dar ar fi făcut-o tot din primul tur.

oprisan

razvan mitroi

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
220862928670443
Marian Antochi  •  20 Aprilie 2018, 06:29

Buna ziua! Nu cred ca trebuia sa voteze cei din fotbalul feminin si din futsal! Doar ligile 1,2,3 dk are dreptul,dar Burleanu a fraierit toți oameni din fotbalul românesc cu aceste alegeri , din cauza asta santem unde santem !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează