FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U20 S-A FĂCUT DE RÎS ÎN TURNEUL DIN PORTUGALIA

Sandu ia măsuri: îi cere explicaţii lui Belo pentru milionul de euro cheltuit la juniori!

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Mîine, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a cerut o întîlnire cu responsabilii loturilor de juniori din cadrul FRF. Şeful de la Casa Fotbalului vrea ca Miodrag Belodedici, şeful acestui departament, să justifice milionul de euro pe care l-a avut la dispoziţie în acest an pentru diverse turnee de calificare.

Sandu vrea să ia măsuri din cauză că toate echipele de juniori din cadrul FRF au obţinut rezultate dezastruoase în ultimii ani.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (6)
marian_u
marian_u  •  20 Mai 2010, 17:42

e vinovat ca a cheltuit banii fara a face "profit" pt sandu... din milionul ala avea si sandu pretentii la ceva, insa Belo nu a fost in stare sa puna nimic deoparte

 •  20 Mai 2010, 17:34

Poi daca sarcina lui Belo era sa organizeze turnee,asta a si facut.A organizat turnee unde ne-am luat `caruta` si ne-am facut de kako.Cu ce este el vinovat? Antreneaza el,face el selectia? Ba mai mult,omu a cautat echipe accesibile dar nici cu alea n-am facut nimic.Nu el e selectionerul.Hai sa ne prefacem ca(virgula) cautam vinovati.Ar trebui de asemenea sa ceara explicatii paznicilor de la poarta complexului si soferului(ca i-a lasat sa asculte manele in autocar :)) ).Penibil Sandule!

 •  18 Mai 2010, 16:58
Postat de pe 18 Mai 2010, 16:37

deci belodedici asta m-a dezamagit total.. e praf... trebuie dat afara... nu poti sa te faci in halul asta de ras... la u19 sa ei bataie la scor de la toate echipele(ungaria,grecia,portugalia), la u20 sa nu marchezi macar un gol in meciuri cu kap verde,belarusia... ce mai... aduceti draq un neamt sa se ocupe de chestiile astea.. bagamias piciorul...

La 19-20 de ani nu-i mai poate invata Belo sa dea cu piciorul in minge.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează