FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CE 2012

Selecţionerul i-a solicitat lui Mircea Sandu rezilierea contractului » Răzvan vrea să plece înainte de Bosnia!

Articol de - Publicat duminica, 22 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 21 mai 2011 23:28

Antrenorul ia în calcul varianta de a pregăti jocul, dar să nu stea pe bancă la partida din Giuleşti. Directorul general Ionuţ Lupescu s-a retras şi el: a intrat în concediu pentru 30 de zile

Explozie totală la echipa naţională înaintea returului cu Bosnia: după retragerea lui Chivu, însuşi selecţionerul Răzvan Lucescu ia în calcul varianta de a renunţa imediat la conducerea reprezentativei! Adică să nu se mai ocupe deloc de jocul de pe 3 iunie sau să refuze să stea pe bancă, evitînd astfel să-şi mai asume responsabilitatea rezultatului de pe Giuleşti!

Sesizînd cum castelul de nisip al "naţionalei" se surpă văzînd cu ochii, Lucescu jr. i-ar fi propus lui Mircea Sandu să găsească o soluţie de a întrerupe de comun acord contractul. Asta fiindcă ar trebui să achite daune de 300.000 de euro dacă ar rupe unilateral înţelegerea. "Se discută şi această variantă. E posibil ca Răzvan să accepte totuşi să pregătească meciul, dar să-l lase pe secundul Ştefan Iovan să conducă echipa de pe margine la partida cu Bosnia", a explicat un federal.

Lupescu în concediu, tatăl său are mari probleme de sănătate
În plus, directorul general Ionuţ Lupescu a intrat şi el în concediu pentru 30 de zile şi nu va participa nici la meciul din 3 iunie, nici la turneul sud-american din Brazilia şi Paraguay! Semnalele ar fi că intenţionează şi el să să renunţe la postul din conducerea FRF. El invocă însă deocamdată probleme familiale delicate.

Într-adevăr, tatăl lui Ionuţ, Nicolae Lupescu, fost om de bază la Guadalajara 1970, trece prin momente dificile de sănătate. "Va fi operat la Fundeni la începutul săptămînii viitoare şi trebuie să fiu lîngă el. Are şi trei by-pass-uri, dar greutăţile de acum nu sînt cu inima. E vorba despre alte complicaţii", a spus Kaiserul, sugerînd că situaţia părintelui său ar putea deveni una alarmantă în zilele următoare, în funcţie de efectele intervenţiei chirurgicale.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (70)
lp64
lp64  •  22 Mai 2011, 20:06

Mare pierdere! O singura intrebare: de ce nu au renuntat mai demult ? E vorba despre Radoi, Chivu, Lucescu si toti cei care urmeaza! Bine ca scapam si de "rapitoarea" Flori Iacob si de intrebarile "nevinovate", cu care ne-a omorit de atitea si atitea ori!

marian2dor
marian2dor  •  22 Mai 2011, 19:55

In sfarsit...

ligax
ligax  •  22 Mai 2011, 19:28

Adio si n-am cuvinte!

Vezi toate comentariile (70)
Comentează