FOTBAL  »  NATIONALA  »  RECȚIE

Și Emil Grădinescu îi răspunde lui Ogăraru: „De unde știi ce-am spus dacă tu ai închis sonorul, George? Mi-e milă de tine”

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 14:00 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 14:31

După Costi Mocanu, și Emil Grădinescu, celălalt comentator de la PrimaTV al meciului Elveția - România (2-2), îi răspunde lui George Ogăraru.

Fostul fotbalist a postat un mesaj dur pe Facebook, în care critica dur modul în care Mocanu și Grădinescu au comentat partida de la Lucerna. Acum, Grădinescu îi dă o replică acidă.

Costi Mocanu, replică dură pentru Ogăraru, cel care i-a reproșat comentariul de la Elveția - România: „E indignat trupetul. Pas de defilare să execute el, în fața celor care-i dau solda!”
REACȚIE
Costi Mocanu, replică dură pentru Ogăraru, cel care i-a reproșat comentariul de la Elveția - România: „E indignat trupetul. Pas de defilare să execute el, în fața celor care-i dau solda!”

Emil Grădinescu, mesaj ironic pentru George Ogăraru

„În acest moment postarea lui George are 376 de comentarii. Vreo 300 îl contrazic. Ca să nu mai vorbesc despre părerea unor fotbaliști mari, ca Gică Popescu, Basarab Panduru, Viorel Moldovan, Cornel Dinu. 

Dar ordinul se execută, nu se discută. Solda pe care ti-o da CSA e mai importantă decât obrazul sau amiciția. Nu înțeleg un lucru: de unde știi ce-am spus dacă tu ai închis sonorul, George? Au mai cerut unii să fiu interzis pentru că am spus ce am văzut și s-au făcut de râs. Te-ai așezat la rând, George, mi-e milă de tine”, a transmis Emil Grădinescu pentru Gazeta Sporturilor.

Ce a spus George Ogăraru despre Mocanu și Grădinescu

Antrenor-coordonator la Academia CSA Steaua, Ogăraru i-a acuzat în termeni duri pe comentatorii Prima TV Emil Grădinescu și Costi Mocanu pentru că au criticat cu vehemență jocul „tricolorilor”

„Cât dispreț față de propriii jucători ai naționalei pot manifesta cei doi comentatori de la Prima Tv??‼️ (n.r. - Emil Grădinescu și Costi Mocanu). Oare nu există cineva care să ia atitudine împotriva acestui bullying televizat la adresa conaționalilor??‼️ Nu există o limită a decenței și a bunului simț?? 

Am fost nevoit să închid volumul televizorului pentru a nu-mi expune copiii la acest îndemn public la dispreț și desconsiderare a unor oameni și a echipei naționale a României… Rușine să vă fie, domnilor comentatori! Nu aveți niciun drept și nicio scuză pentru ceea ce ați făcut și în această seară! Sper ca acesta să fie ultimul meci al naționalei României pe care îl veți fi comentat vreodată”, a scris fostul fundaș dreapta al primei reprezentative, pe contul său de Facebook.

Cum vi s-a părut comentariul lui Costi Mocanu și Emil Grădinescu de la Elveția - România?

Echilibrat și obiectiv
Răutacios și plin de critici exagerate

Citește și:

Remus Răureanu, despre ieșirea lui Gică Popescu la adresa selecționerului: „Băi, băiatule, nouă ne e rușine să ne calificăm cu noroc!”

Elveția - România 2-2. Notele „tricolorilor” și analiza post cu post: cine a fost cel mai slab „tricolor” și cine e „jucătorul care ar trebui să stea acasă până își schimbă atitudinea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (88)
grigs1981
grigs1981  •  21 Iunie 2023, 17:34

Ce tot o dati ca Gradinescu este stelist(a *** si de la Steaua si de la FCSB)?Si Cristian Topescu era stelist,dar nu si-a permis sa jigneasca pe nimeni,niciodata!El comenta ceea ce vedea,bine-rau...nu dadea el solutii tehnice,tactice care ar fi trebuit jucate...Comentatorii de azi sunt mai buni decat toti antrenorii lumii...ei au solutiile...dar jucatorii sunt prea fraieri ca nu-i asculta pe ei!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alessyo49
alessyo49  •  21 Iunie 2023, 10:47

Cat tupeu de borfas pe acest Gradinescu! Au comentat meciul ala de parca erau doi prieteni care stau la o bere pe terasa! Si mai are tupeul sa raspunda de o asa maniera, in loc sa intre in pamant de rusine! Penibil!

supereduardo10
supereduardo10  •  21 Iunie 2023, 09:58

Am crezut ca sunt 2 oameni *** care isi critica copiii pentru asta!!! Rusiiine, demisia!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează