FOTBAL  »  NATIONALA  »  REACȚIE

Costi Mocanu, replică dură pentru Ogăraru, cel care i-a reproșat comentariul de la Elveția - România: „E indignat trupetul. Pas de defilare să execute el, în fața celor care-i dau solda!”

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 13:10 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 13:29

Costi Mocanu, unul dintre comentatorii meciului Elveția - România 2-2 la Prima TV, răspunde dur în urma criticilor formulate de George Ogăraru.

Antrenor-coordonator la Academia CSA Steaua, Ogăraru i-a acuzat în termeni duri pe comentatorii Prima TV Emil Grădinescu și Costi Mocanu pentru că au criticat cu vehemență jocul „tricolorilor”. Iar acum a primit o replică pe măsură, pe pagina de Facebook a jurnalistului Costi Mocanu. 

„Noi îl avem pe Dumnezeu, Israel îl are pe Moise. Treimea împotriva unuia” » Gigi Becali, după Elveția - România: „Ce a făcut Moruțan? Nu avem valoare!”
ELVEȚIA - ROMÂNIA 2-2
„Noi îl avem pe Dumnezeu, Israel îl are pe Moise. Treimea împotriva unuia” » Gigi Becali, după Elveția - România: „Ce a făcut Moruțan? Nu avem valoare!”

Costi Mocanu, replică pentru George Ogăraru

„Îl anunț pe cetățeanul Ogăraru că «Am înțeles! Să trăiți!» și că pas de defilare trebuie să execute doar el, în fața celor care-i dau solda. Pentru lumea din afara cazarmei există libertatea cuvântului. 

Citesc că e indignat trupetul pe comentariul de la meciul cu Elveția. I-a oprit pe copii să vadă, auzi tu! Dar le explici, măi părinte model, că e normal ca Statul să te plătească ca soldat ca să dai cu piciorul în minge și să spargi milioane de euro din banii oamenilor? P-asta trebuie s-o învețe, da? 

Revenind la joc, spune-le copiilor și că fotbaliști cu F mare, Gică Popescu, Viorel Moldovan Basarab Panduru, au văzut același meci ca noi. Pe ei poate-i ascultă domnul Ogăraru. Cuvintele lor îl vor mai ajuta să mai pună mâna pe niște solde. 

Pentru mințile tulburate, fac precizarea necesară că această postare nu spune că Becali trebuie să ia marca Steaua. Ea spune că Statul este titularul mărcii, dar nu are voie să cheltuiască banii oamenilor pentru ca «Ogărarii» lui să dea cu piciorul în minge”, a scris Costi Mocanu.

Ce a spus George Ogăraru despre Mocanu și Grădinescu

„Cât dispreț față de propriii jucători ai naționalei pot manifesta cei doi comentatori de la Prima Tv??‼️ (n.r. - Emil Grădinescu și Costi Mocanu). Oare nu există cineva care să ia atitudine împotriva acestui bullying televizat la adresa conaționalilor??‼️ Nu există o limită a decenței și a bunului simț?? 

Am fost nevoit să închid volumul televizorului pentru a nu-mi expune copiii la acest îndemn public la dispreț și desconsiderare a unor oameni și a echipei naționale a României… Rușine să vă fie, domnilor comentatori! Nu aveți niciun drept și nicio scuză pentru ceea ce ați făcut și în această seară! Sper ca acesta să fie ultimul meci al naționalei României pe care îl veți fi comentat vreodată”, a scris fostul fundaș dreapta al primei reprezentative, pe contul său de Facebook.

Cum vi s-a părut comentariul lui Costi Mocanu și Emil Grădinescu de la Elveția - România?

Echilibrat și obiectiv
Răutacios și plin de critici exagerate

Citește și: 

Elveția - România 2-2. Notele „tricolorilor” și analiza post cu post: cine a fost cel mai slab „tricolor” și cine e „jucătorul care ar trebui să stea acasă până își schimbă atitudinea”

Săndoi l-a convocat de urgență din vacanță! Cine vine la U21 în locul lui Valentin Mihăilă, pentru European

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (158)
Dobermannul
Dobermannul  •  21 Iunie 2023, 13:51
Postat de io_i pe 21 Iunie 2023, 13:14

baietas esti tu, nu eu. Afla ca toti sportivii de la clubul Dinamo si Steaua primesc grade de subofiteri sau ofiteri si ocupa posturi in politie si armata. Sunt pline birourile de incompetenti care stau acolo doar sa-si ia salariile + pensiile si in locul carora ar trebui promovati politistii care muncesc si stiu meserie sau oamenii care chiar se pricep la armata. Cunosc personal cativa atleti de la Dinamo care sunt la inspectoratele judetene. Si afla ca chiar daca esti din Cluj sau Iasi, poti sa te inscrii la Dinamo, faci atletism la Cluj sau Iasi, si la sfarsit iti ocupi postul la Cluj sau Iasi. Mai informeaza-te.

Pana si felul cum s-a dat deoparte Dinamo Pitesti pentru ca echipa MAI de la centru, a sefilor din Bucuresti sa revina in Superliga e elocvent.

Dobermannul
Dobermannul  •  21 Iunie 2023, 13:40
Postat de io_i pe 21 Iunie 2023, 13:17

e ridicol sa psunem ca Dinamo este legata ombilical de Ministerul de Interne? Deci asta cu negatia chiar nu ma asteptam sa o aud. Ia vezi, anul trecut, nu cumva toate gloriile dinamoviste n-au navalit cumva peste ministrul de interne sa le faca stadion? Mai exista vreo echipa in tara asta care este primita in audienta cu 20 oameni la ministrul de interne? Si cu radarele te asigur este adevarata ... si da, la nici-o alta echipa nu este politia in strada. Am vazut jucatorii de la Voluntari in parcare la mall, isi luau apa si suc, nici macar inaintas nu aveau.

Si ce-ai vrea sa zica pe bune ca Dinamo e in continuare echipa MAI. Ca doar se dau privati, se dau in insolventa, au acceptat chiar si retrogradarea ca sa poata apoi reveni ca Pasarea Phoenix curati in Superliga. Sunt mai destepti ca Talpan & Co asta daca Talpan scolit de ei de la MAI nu este calul troian in curtea MApN.

Dobermannul
Dobermannul  •  21 Iunie 2023, 13:26
Postat de Dobermannul pe 21 Iunie 2023, 13:18

Spune asta prostovane FRF-ului si UEFA. Spune-le lor ca FCSB nu este continuatoarea Stelei si sa vedem ce zic.

Nicio problema daca vrei sa ataci si la TAS. Aia de la MApN n-au atacat dar tu prost fiind poti sa incerci.

Vezi toate comentariile (158)
Comentează