FOTBAL  »  NATIONALA  »  OFERTE

Sir "Piţi"? Selecţionerul e la mare căutare în Anglia şi ţările arabe: "Mi-au spus că îmi plătesc clauza"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 martie 2014 22:12

Selecţionerul Victor Piţurcă a dezvăluit că a avut cîteva oferte importante în ultimii ani, unele fiind chiar şi din Anglia.

"Piţi" a fost curtat şi în ultima vreme, primind chiar propunerea ca un impresar să îi plătească acea clauză de reziliere pe care o are, în valoare de 500.000 de euro.

"Am avut foarte multe oferte din zona Golfului. De la naţionala Emiratelor şi aveam o promisiune de la un club valoros din Anglia, din Liga a 3-a.

Cred că am greşit că nu m-am dus. M-a sunat patronul, aveam în primul an 600.000 de lire (716.000 de euro), aveam bonusuri de performanţă.

Dan Petrescu mi-a zis: "Dacă aveam eu oferta asta, pe jos mă duceam!". Patronul mi-a spus că pot să merg cu cîteva luni înainte să văd echipa, să pregatesc totul.

Atunci mă calificasem înaintea Olandei la Europene. Ma gîndeam eu că putem mai mult. dar m-am gîndit greşit.

Din Premier League am avut o promisiune, ca sînt pe listă, în primii 3. Şi, recent, am avut o promisiune de la un club mare. Nici acum nu au antrenor.

Impresarii mă sună tot timpul. Unul mi-a spus că îmi plateşte si clauza", a spus Victor Piţurcă la televiziunea sportro.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (29)
neludum
neludum  •  14 Martie 2014, 00:41

Numai Satana ar gandi ca el ,prefera sa piarda atatia bani dar sa chinuiasca milioane de oameni ! Eu cred ca la prima oferta o intindea dar cred ca asta o sa fie ultimul lui contract , nici Dracul nu-l mai primeste ! S-a cramponat de contracte peste tot pe unde a fost si in nici un caz nu se poate spune ca nu este orgolios ! Minte cu nerusinare !

bazileon
bazileon  •  13 Martie 2014, 23:46

si in loc sa plece, chiar si in Asia, a preferat sa puna umarul la distrugerea Stiintei si la sabordarea Nationalei. Probabil ca deja Satanei i se spune Piturca!

sakamoto
sakamoto  •  13 Martie 2014, 19:48

Pitzi nu prea le are cu geografia. A avut o oferta sa antreneze o echipa celebra, din liga a3-a in Insulele Feroce! Si salariul de 500 lire sterlinge pe an. Ei asa mai da, oferta aproape de valoarea lui. Problema complicata a fost ca n-au gasit talmaci. Pitzu graieste numai olteneste, iar bastinasii de acolo gavaresc in rusa si ocazional moldoveneste- de pisti Prut- asa ca ADIO MAMA SI_UN PRAZ VERDE! ALES BULES!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează