FOTBAL  »  NATIONALA  »  SONDAJ

SONDAJ Dacă pleacă Victor Piţurcă de la echipa naţională, FRF are şapte variante de înlocuire » Care e cea mai bună?

Articol de GSP - Publicat luni, 08 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 septembrie 2014 20:55

Şansele ca Victor Piţurcă să mai continue la naţională scad în urma ultimelor informaţii ale oamenilor din sport, dar şi ale presei din Arabia Saudită.

Răzvan Burleanu ar accepta şi el să se despartă de selecţioner dacă arabii îi vor plăti clauza de reziliere. Oamenii de fotbal au venit cu mai multe propuneri interesante pentru ocuparea postului de selecţioner:

Cosmin Olăroiu - Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a dezvăluit recent că Olăroiu îşi doreşte să vină pe banca naţionalei, chiar dacă pentru asta ar trebui să renunţe la banii pe care îi ia de la Al Ahli.

Laurenţiu Reghecampf - Imediat cum Răzvan Burlean a devenit preşedintele FRF, numele lui Reghecampf a fost vehiculat ca înlocuitor al lui Piţurcă. Totuşi, acum, fostul antrenor al Stelei conduce pe Al Hilal, iar salariul de acolo şi clauza de reziliere sînt greu de acoperit.

Dan Petrescu - Este unul dintre cei mai iubiţi antrenori români şi, deşi abia a semnat cu Al Arabi, fostul internaţional a recunoscut recent că ar fi tentat să preia oricînd naţionala.

Ladislau Boloni - Este cea mai vehiculată variantă. Acesta chiar a luat legătura cu Victor Piţurcă pentru a vorbi despre naţională şi despre strategia pe termen lung a actualului selecţioner.

Anghel Iordănescu - Propunerea sa a venit din partea fostului preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir. Momentan, Iordănescu este director tehnic la FRF.

Cosmin Contra - Getafe are mari probleme în Spania din cauza lipsei banilor. Echipa are mult de suferit şi ar putea fi chiar retrogradată, iar o ofertă din partea naţionalei nu ar fi refuzată de fostul antrenor al Petrolului.

Gheorghe Hagi - Fostul mare jucător român nu are în acest moment nici un angajament şi se ocupă doar de echipa sa, Viitorul. Chiar Mircea Sandu a propus această variantă.

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (35)
blue_sky
blue_sky  •  09 Septembrie 2014, 15:58
Postat de andreiro18 pe 09 Septembrie 2014, 02:26

Cred ca Hagi ar fi cel mai potrivit...o fi el varza ca antrenor dar nu poate spune nimeni ca nu are ochi pentru jucatori. Cred ca ar fi bun ca selectioner. Una e sa fii antrenor la club, alta la nationala. Sunt atatia antrenori mari care s-au facut de ras ca selectioneri si invers,

Hagi e potrivit pentru orice altceva in afara de meseria de antrenor unde e praf si pulbere!

blue_sky
blue_sky  •  09 Septembrie 2014, 15:57
Postat de borat101 pe 09 Septembrie 2014, 05:25

Boloni fara discutie. Dar a fost dat afara odata, ca nu a stat capra la samsarii din fotbalul Romanesc cu fam becali in frunte..... dovada cu poza cu becali dupa gard stand in carca lui Boloni si articolul. In rest pacaliti'va in continuare cu nulitati bine unse ca Dan Petrescu, Regheblat, Olaroiu, Contra, etc... Si cei mentionati sa faca fata in Vestul Europei, sa ajunga la echipe de cel putin mijlocul clasamentului si dupa sa RAVNEASCA la NATIONALA, ca asa cu pile si sa devina marioneta oricine poate sa o faca.

Boloni n-a fost dat afara ci a plecat singur la Sporting.Mai informeaza-te!

blue_sky
blue_sky  •  09 Septembrie 2014, 15:56
Postat de valiza.epo pe 09 Septembrie 2014, 08:26

Contra n-are nicio sansa nefiind ëducat"in spiritul talharesc din Ghencea.

Iar nu ti-ai luat medicamentele de cap?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează