FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA

VIDEO Chestionat de reporterul GSP, Stanciu s-a declarat uimit înainte de Elveția - România: „N-am mai văzut așa ceva în 8 ani. E perfect!”

Nicolae Stanciu // foto: Raed Krishan, GSP +20   FOTO
Nicolae Stanciu // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de , - Publicat duminica, 18 iunie 2023 21:18 / Actualizat duminica, 18 iunie 2023 23:16

Nicolae Stanciu (30 de ani), căpitanul echipei naționale, a declarat înainte de Elveția - România că atmosfera în vestiarul „tricolorilor” este acum „perfectă, nu am mai văzut așa ceva în 8 ani!”.

  • Reporterul special Costin Ștucan și fotoreporterul Raed Krishan sunt corespondenții GSP la Lucerna (Elveția) și transmit toate informațiile care contează înaintea, în timpul și după duelul Elveția - România din preliminariile EURO 2024.

La conferința de presă premergătoare meciului dintre Elveția și România de luni, ora 21:45, selecționerul Edi Iordănescu a fost însoțit de Nicolae Stanciu, mijlocaș la echipa chineză Wuhan Three Towns.

În cadrul conferinței de presă, corespondentul GSP la Lucerna, reporterul special Costin Ștucan, l-a întrebat pe căpitanul naționalei cum ar compara atmosfera de la lot din prezent cu cea din anii precedenți.

Edi Iordănescu, replică pentru Dinu și MM Stoica: „Nu vreau să se termine conferința fără să am și eu o remarcă”
ELVEȚIA - ROMÂNIA
Edi Iordănescu, replică pentru Dinu și MM Stoica: „Nu vreau să se termine conferința fără să am și eu o remarcă”

Nicolae Stanciu, înainte de Elveția - România: „În interiorul grupului totul e perfect”

„Am zis-o, ca atmosferă de când am început această campanie nu cred că am mai văzut așa ceva în 8 ani. Cum ne-am adunat, e totul perfect în interiorul grupului, toată lumea trage la aceeași căruță.

Nu ne rămâne decât să demonstrăm asta pe teren, să luptăm cum am făcut-o până acum și să ajungem la Campionatul European. Sunt ferm convins că toată lumea își dorește lucrul ăsta”, a răspuns Stanciu.

FOTO: cele mai tari cadre de la antrenamentul oficial al României

+16 FOTO

Nicolae a debutat la echipa națională de seniori în martie 2016, cu Anghel Iordănescu selecționer. De atunci a jucat de 59 de ori sub tricolor, a înscris 12 goluri și a pasat decisiv în 8 rânduri.

Stanciu a participat alături de naționala României la EURO 2016, fiind titular în partidele din grupă cu Franța (1-2) și Albania (0-1).

VIDEO. Trimisul GSP Costin Ștucan transmite ultimele informații din Elveția: 

Mai multe știri despre Elveția - România:

„Trebuie să ne concentrăm și cu echipele mici” » Selecționerul Elveției, tăios la conferință: „Firește că suntem favoriți”

„Ne trebuia notar!” » Iordănescu a vrut să-l convoace de urgență pe campionul cu Farul, dar nu a putut: „A fost o problemă de procedură”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (4)
dorelus
dorelus  •  19 Iunie 2023, 10:00

Scuze poate cineva, rogu-va tare nealcos, să-mi amintească un meci mare făcut de Stanciu în ultimii ani? Mirat, supărat surprins l-am tot văzut la interviuri dară în iarbă știe cineva un meci pe care și-a pus amprenta? Nu cu Macedonia (dacă nu mă-nșel) când și-a bătut joc de-un penalty în ultimul minut. Vai ce echipă națională avem. Nu-l critic pe Iordănescu pentru că nu joacă nimic nu are jucători dară să nu ne mai îmbete cu apă de ploaie. Are salariu bun pentru funcția pe care o exersează.

supereduardo10
supereduardo10  •  19 Iunie 2023, 09:47

Trebuie sa mai ai si valoare Stanciule . Din pacte la capitolul asta stam rau. Sa speram macar ca va dati viata pe teren si atunci poate avem o sansa. Sun sigur ca Elvetia ne trateaza de sus.

ricco
ricco  •  18 Iunie 2023, 22:25

Bai AMATORILOR, inainte de meciul cu Elvetia, despre care cred ca va vor da 4 (patru) boabe la ZERO, cel putin, uitati-va la ce meci a facut Armenia cu Tara Galilor la Glasgow, unde a cistigat cu 4 - 2... Ce goluri formadabile... Asa joaca niste PROFESIONISTI... Nu ca voi mah, AMARITILOR...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează