FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA

Statistica nu era de partea României » De 13 ani tricolorii nu au mai întors un rezultat negativ înregistrat la pauză

Articol de - Publicat marti, 19 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 noiembrie 2013 23:24

Victor Piţurcă s-a aflat astăzi la meciul cu numărul 90 pe banca Naţionalei.

În cariera selecţionerului niciodată acesta nu a întors un rezultat negativ înregistrat la pauză într-un meci oficial.

S-a întîmplat o singură dată, exact în urmă cu 5 ani, pe 19 noiembrie 2008, atunci cînd Georgia a condus România la pauză cu 1-0, dar tricolorii au revenit şi s-au impus cu 2-1 prin reuşitele lui Marica şi Goian.

Ultimul tehnician care a întors un rezultat negativ la pauză într-o partidă oficială a fost Emerich Ienei în 2000, la CE, atunci cînd Anglia a condus la finele celor 45 de minute cu 2-1, iar la final România s-a impus cu 3-2.

52 de meciuri oficiale a bifat Victor Piţurcă pînă astăzi pe banca tricolorilor, 29 victorii - 12 remize - 11 înfrîngeri.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează