FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA, MARŢI, 21:00, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO (ÎN TUR 1-3)

Ştefan Stoica, fost antrenor la Veria, a vorbit în presa elenă despre baraj: "Grecia e net superioară"

Articol de - Publicat luni, 18 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 noiembrie 2013 21:30

Ştefan Stoica, fost antrenor în ţara adversarei de la baraj, la Veria, a punctat în presa elenă că ne lipsesc experienţa şi inteligenţa


Ultima oară antrenor la Veria, "lanterna" Greciei, Ştefan Stoica admite că a fost surprins de prestaţia României pe Karaiskakis, deşi îi vede pe eleni mult peste: "Nu mă aşteptam să arate aşa partida. României îi lipsesc experienţa şi inteligenţa. E drept că nu s-au considerat niciodată favoriţi la calificare. Grecia e net superioară! Nu e loc de comparaţie!".

"O să aveţi o seară grea!"
Chiar dacă nu-i vede pe "tricolori" la Rio, Stoica îi avertizează pe greci cu privire la fanii de pe Arena Naţională: "O să aveţi o seară grea! Cei 55.000 de suporteri pot face diferenţa. Fotbaliştii români vor fi mult mai agresivi şi echipa va avea altă atitudine!".

221 de meciuri şi 40 de goluri a reuşit Ştefan Stoica în Superliga elenă, la Veria şi Larissa

8 suporteri arestaţi
Înaintea meciului de la Atena, opt suporteri "tricolori" au fost prinşi la porţile stadionului cu materiale pirotehnice. Arestaţi şi judecaţi în aceeaşi seară, aceştia au primit cea mai blîndă sentinţă, cinci luni de închisoare cu suspendare. "Procedura extrădării e de durată. Poate ţine între două zile şi două luni", a menţionat juristul care îi reprezintă pe români.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close