FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Tentativă de blat la România-Uruguay? » Mafia pariurilor a vrut să pună mîna şi pe naţională

Sandu n-a putut fi contactat pentru a comenta dezvăluirile lui Porumbacu
Sandu n-a putut fi contactat pentru a comenta dezvăluirile lui Porumbacu

Articol de - Publicat duminica, 19 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 18 februarie 2012 21:14

Mircea Sandu ar fi fost sunat pentru a i se propune un anumit arbitru la amicalul de la finalul acestei luni.

Preşedintele lui CS Otopeni, Mugur Porumbacu, a aruncat ieri bomba! Oficialul ilfovean a dezvăluit, la Sport Total FM, că la întîlnirea conducătorilor Ligii a 2-a, Mircea Sandu le-a spus că ar fi existat o încercare a mafiei pariurilor de a se implica în amicalul România - Uruguay, de pe 29 februarie.

"Ne-a spus cam aşa: «Eram în Antalya, cu echipa naţională, cînd ne-a sunat o persoană şi ne-a întrebat dacă vrem să-l punem pe X arbitru la România - Uruguay. Am închis imediat telefonul. Vă daţi seama pînă unde au ajuns aceşti nesimţiţi de samsari, să propună o chestie de genul ăsta!»".

Potrivit lui Porumbacu, Sandu ar mai acuza că "jucătorii sînt bolnavi, pariază fără scrupule. D-aia nici nu mai sînt atenţi la meciurile lor. Ar trebui să puneţi camere ascunse în vestiare, să vedeţi ce vorbesc între ei! Şi mai sînt şi samsarii ăştia care îi influenţează".

"Stai şi de gîndeşti de unde răsturnările astea grosolane de scor! Conduci cu 1-0, pierzi cu 1-4... Nu se mai practică înţelegerile între conducători, acum jucătorii fac legea!" (Mircea Sandu, către oficialii din Liga a 2-a)

CCA

Deocamdată, fără grevă
Ieri a avut loc o şedinţă a Sindicatului Arbitrilor de Fotbal din România (SAFR), unde s-a luat în discuţie chiar şi varianta unui protest în urma deciziei din Comitetul Executiv de vineri, prin care baremurile arbitrilor şi asistenţilor de la Liga 1 au fost înjumătăţite. Deşi în urmă cu o lună, SAFR ameninţa cu greva dacă se vor aduce brigăzi străine, respectivul for a decis ca, deocamdată, să nu recurgă la acest gen de acţiune. "Noi dorim să ne pregătim la fel de bine, dar va fi mult mai greu după decizia din Comitetul Executiv. Cel mai grav e că opinia publică este dezinformată şi nu are şansa să afle adevărul, însă vom face un comunicat oficial pe această temă în curînd", a spus Cristi Balaj, vicepreşedinte SAFR.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
brod
brod  •  20 Februarie 2012, 09:36

şi totuşi, nişte camere de înregistrare prin vestiare... inclusiv la duşuri! :)) se pot folosi şi pentru alte reclame!

montgomerry
montgomerry  •  19 Februarie 2012, 22:05

Si voi gata ati muscat momeala nasului.Hai sa fim seriosi,cine vrea sa aranjeze meciul,nu apeleaza direct Seful Federatiei,apoi ce credeti ca mafiotii nu il cunosc pe Nasul?Nu stiu ei oare cat de hapsan e omul?

alexhaiducu
alexhaiducu  •  19 Februarie 2012, 18:42

la amical??

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close