FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Un fost selecţioner îl atacă pe Răzvan Burleanu: "Nu era indicat ca o astfel de persoană să conducă fotbalul românesc"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 14 octombrie 2014 21:31

Fostul selecţioner al României din perioada 1992-1993 Cornel Dinu consideră că Răzvan Burleanu nu are ce căuta în fruntea FRF.
Dinu afirmă că discursul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal este fără subiect şi predicat.

"În discuţiile lui Burleanu nu există subiect şi predicat. Are un clişeu de discurs. Nu era deloc indicat ca o astfel de persoană să conducă acum fotbalul românesc. Spectatorul român este pretenţios atunci cînd vine vorba de echipa naţională. Vrea calitate, a fost obişnuit cu performanţe", a spus Cornel Dinu pentru Dolce Sport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
spartanul
spartanul  •  15 Octombrie 2014, 09:21

lumea vede dupa 6 luni lucrurile asa cu trebuie da asta a ajuns la federatie datorita faptului caci sau facut jocurile pentu el cum va explicati faptul caci gica a ajuns la jilava daca nu cu ajutorul celui pe care la slugit adica pe chioru ba nene hi hu

sakamoto
sakamoto  •  15 Octombrie 2014, 00:01

Cornel Dinu s-a lovit la cap! De doua ori, trebuie sa-l intelegem si pe dinsu. Este unul dintre intzeleptii fotbalului mioritic:dupe ce suge 4-5 litri de vin si 1 litru de votca! In vino veritas!

ricco
ricco  •  14 Octombrie 2014, 23:10

Eh, ce sa spun... Dinu cel CULT SI ERUDIT ne ia cu 'subiectul si predicatul'... Dar cine, ma rog, era indicat sa conduca fotbalul romanesc?!?!?... Gica Popescu ???... poate Hagi... Sint sigur ca oricare dintre astia doi AR FI VORBIT NUMAI CU SUBIECT SI PREDICAT... hai, ca ma duc sa fac pipilica...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează