FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA IDEALĂ

Un român în echipa ideală a preliminariilor pentru EURO 2016 » Tătărușanu este și el rezervă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2015 17:47

UEFA a desemnat cel mai bun "11" al preliminariilor pentru EURO 2016, iar în echipa de start apare și Răzvan Raț pe postul de fundaș stînga.

Ciprian Tătărușanu își face și el apariția, însă pe bancă, fiind rezerva belgianului Thibaut Courtois.

Echipa ideală a preliminariilor:

Thibaut Courtois (Belgia) - Matteo Darmian (Italia), Ashley Williams (Ţara Galilor), Gary Cahill (Anglia), Răzvan Raţ (România) - Gylfi Sigurdsson (Islanda), Steven Davis (Irlanda de Nord), David Alaba (Austria) - Thomas Muller (Germania), Robert Lewandowski (Polonia), Gareth Bale (Ţara Galilor)

Rezerve: Ciprian Tătăruşanu (România), Jordi Alba (Spania), Kamil Glik (Polonia), Marek Hamsik (Slovacia), Ivan Perisici (Croaţia), Kevin De Bruyne (Belgia), Artiom Dziuba (Rusia)

euro2016 best xi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
427278137453618
Walter Wicky  •  15 Octombrie 2015, 09:44

Sa fim seriosi Rat a fost cel mai .........in ultimele partide,cred ca ar trebui sa renunte,dl.general de fotbal nu are nici o tactica in afara de ..pe ei pe mama lor,bineinteles si pupatul sfint.Sa traiti bine.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  14 Octombrie 2015, 20:50
Postat de teodor.muresan pe 14 Octombrie 2015, 18:40

se pre ca nu. dar, am auzit ca voiau sa-l bage pe lemn-tanase si pe keseru. da, cica, lemn-tanase e prea bun si nu vor sa-i jigneasca pe ailalti, iar keseru, daca reusea sa-si dea cu stangu=n dreptu de doua ori, nu doar o data era titular.

cred ca lemn-tanase ar fi bun pentru gura ta si cu keseru, ***; atunci o sa iasa unul civilizat si mai frumos ca tine, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ruso_turisto_oblico_morale
ruso_turisto_oblico_morale  •  14 Octombrie 2015, 20:39

echipa facuta de razvan rat, he-he...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează