FOTBAL  »  NATIONALA  »  ADVERSARI

Undă verde de la FIFA » Jucăm cu Bosnia pe 3 iunie!

Ibisevici va măcina apărarea
Ibisevici va măcina apărarea "tricolorilor" şi pe 3 iunie Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 13 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 13 mai 2011 09:38

Ieri, la Zurich, Sepp Blatter le-a dat asigurări bosniacilor că pe 26 mai, după votarea noului statut, le va fi ridicată suspendarea din competiţiile internaţionale

De ieri lucrurile sînt cît se poate de clare. Ridicarea suspendării Bosniei din competiţiile internaţionale e doar o chestiune de zile, astfel că revederea "tricolorilor" cu Dzeko, Misimovici şi Pjanici va avea loc conform calendarului UEFA, pe 3 iunie, în Giuleşti.

Ultimele chestiuni aflate în suspensie au fost reglate în cadrul întîlnirii care a avut loc ieri la Zurich. FIFA şi UEFA le-au acceptat sîrbilor bosniaci amendamentele la noul statut al federaţiei de la Sarajevo, astfel că s-a ridicat şi ultima barieră în calea adoptării acestuia, la Adunarea Generală din 26 mai.

Iar o dată cu intrarea în "legalitate", avînd un statut conform cu regulamentele forului mondial, "suspendarea va fi ridicată automat" - l-a asigurat preşedintele Sepp Blatter pe Ivica Osim, şeful delegaţiei bosniace la Zurich.


"E o decizie aşteptată. Nu mai e nici un obstacol în calea ridicării suspendării. Mă bucur că avem prieteni la FIFA şi la UEFA"
Ivica Osim, preşedinte Comitet Normalizare Bosnia

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
forumeer
forumeer  •  13 Mai 2011, 02:44

Perfect, meciurile se joaca pe teren, nu la masa verde! Oricum ar fi, noi avem de castigat: daca batem, foarte bine, iar daca facem egal sau pierdem, scapam de Muce Jr! Doamne ajuta!

brigadier_pompier
brigadier_pompier  •  13 Mai 2011, 01:58

da marioxxl25cm , sa nu lipseasca Florescu , la asta ma gandeam si eu ....

marioxxl
marioxxl  •  13 Mai 2011, 00:49

s-a risipit si ultima speranta a lu' razvanel...pe teren o sa ne-o traga bosniacii de nu o sa mai stie ai nostri cum ii cheama...P.S.:razvane,sa nu cumva sa lipseasca florescu de la un meci asa important!!nu te lua dupa altii care spun ca florescu nu are echipa si ca nu trebuie convocat...tu stii mai bine ca ei...se vede,de altfel,si in clasament...;)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close